✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Доброго дня. Підскажіть, будь ласка, як Вам досвід проживання у місті Вінніпег? Читала, що дуже поширена злочинність. Чи це правда? Бо плануємо туди їхати жити Буду вдячна за відповіді.
-
Друзі, прибуваємо 20.03. Дружина має медичну освіту, майстер воскової депіляції, працювала в садочку з дітьми. Я вмію: сантехніку, гіпсокартон, фарбування, фасадні роботи, ремонт пральних машин, обслуговував зварювального робота. Є може які поради по місцям для роботи в Вінніпезі? Дякую на перед!
-
Киньте будь ласка форму,якщо є у наявності на реєстрацію для готелю.Буду дуууже вдячний😄
-
🌸 Дівчатка, плayнється рeйс з Укpaїни🇺🇦, кому потрібнo: 📍Cтiки дo ІQОS\GLО - (Hееts|Nео|Tеrreа| Fіt) 📍 Сигapeти - (будь яка мaрка) 📍Elf Bаr - (5000-9000 тяг) 📍Лiки 📍Коcмeтикa (крeми для тілa, лoсьйони, поpoшки, паpфуми, лaки для нігтiв...) 📍Препарати для - ботулінотерапiї, мезотерапiї, біоревіталізацiї, пілiнги та фiлери) 📝 Пишiть в особистi повiдомлення, детальнiше все розповiм❤️
-
The earlier UCC MB pre-arrival form was to give volunteers and the provincial government a rough estimate of how many people to expect for a given time period. There is no need to apply or pre-register. Upon arrival, all information regarding what hotels are in use are at the 24/7 information desk.
-
Добрий день, підкажіть. Хтось жив в готелі mainstay? Там тільки завтраки українцям? Обід і вечері нема, чи можно десь брати в іншому готелі?
-
Всім привіт✌🏼 Новоприбулі в Вінніпезі🚸 Шукаю квартиру, однокімнатну❗️ Окрім районів DownTown та NorthEnd🚫