✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Нема сенсу
-
Допоможіть будь ласка розібратись ще в одному питанні, чи варто намагатись записатись по допомогу в готель Бест Вестерн, так як це дуже важко. Коли вже оформили сін номер, хеалс карту, відкрили банківський рахунок і подалися на фінансову допомогу. Тобто чи допоможуть там ще з чимось ? наприклад допомога в іміграції, чи пошук житла ітд ? Дякую !
-
Останнє питання, чи хтось оформлював/отримував соціальне житло ? Програма працює ? Чи варто на неї розраховувати ? www.gov.mb.ca/housing/progs/mha.html
-
Дякую )
-
Вітаю! Хто знайомий і користується продукцією Coral Club? 🌎Можу скинути посилання для замовлень з 20% знижкою. Також консультую з приводу цієї продукції.
-
Поиск интимных фото любой девушки Чтобы проверить девушку нa нaличие интимных фото, нaпиши в поиске телегрaмa: DFX600
-
В кабінеті при подачі на візу, має бути лист про дозвіл на отримання вп
-
Привіт, підкажіть будь ласка, щоб отримати ворк перміт в аеропорту, які саме документи-папірці потрібно, крім паспорту з візою?
-
Прикинула
-
А я давала прикинь? то може людині треба сказати щоб вона його взяла на всякий випадок?
-
23.02 в Торонто
-
Я не давала
-
зрозумів, ядкую
-
Лист - confirmation що вам надали Ворк перміт
-
Не треба нічого, крім паспорту з візою
-
буду дуже вдячний!
-
Зараз я покушаю свій і скину вам у особисті)
-
чи не могли б ви будь ласка вказати як цей лист називається повністю? був би дуже вдячний POE Introduction Letter-WP???
-
Треба
-
Хто нещодавно літав з Польши до Вініпегу з пересадками в Лондоні/Парижі/Нью Йорк, чи треба якісь візи цих країн?
21 Jan 2023, 08:51
16846/24231
about 2 hours ago