✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Чекала повернення 10_[[ днів, але то ще залежить від вашого банку
-
Тепер 2.5к доларів десь в пустоті
-
Я сьогодні вже мав досвід по вайс, теж написали очікувати кошти 4-8 днів для повернення. Гівно одним словом
-
По рекомендації пробувала Вайс - жах! Вони нові рахунки не відкривають в Україні . Гроші провесіли до 2 тижнів, поки повернули назад. Пішли на пошту і відправили по Маніграм - для українців безкоштовно!!! Можна відправити і собі
-
Підскажіть хто як пересилав кошти на український рахунок
-
Домашнього ?
-
Підкажіть будь ласка якого оператора вибрати для швидкого і безлімітного інтернету?
-
Дякую.
-
Або написати в чаті, що хочешь відмовитись, бо тобі більше подобається інший оператор. Вони фіксуют розірвання угоди і в кінці розрахункового місяця на пошту надсилают останню платіжку.
-
Але також люди зменшують їх популяцію мисливством....
-
А, ну то смайлики ставте))))
-
Це я жартую в першій частині повідомлення. Дикі тварини не мерзнуть, так вже вони влаштовані, але інша проблема, з кожним днем люди забирають все більше їх террирій і тому їм стає меньше що їсти
-
Динозаври змерзли?😄😄 Я думала вони загинули через комплекс катастроф, які спричинив метеорит. Але це не лише холод😄😄 Це одна з гіпотез
-
Так зазвичай білшість диких тварин замерзають у дикий природі, от наприклад динозавр, весь рід змерз. А так, тварина хоче їсти, бо не готові вони до такого раннього снігу, в такій кількості