✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Дають якщо будуть місця (будуть), контакти волонтерів вам не потрібні
-
Доброго дня,збираємось летіти в Вінніпег в кінці місяця,чи можете будь ласка підказати чи наразі дають безкоштовне житло та на який термін?можливо хтось має контакти волонтерів.Дуже дякую
-
Доброго дня, якщо я лечу в Торонто, там отримаю ВП і після цього куплю білет в Вінніпег і туди полечу, чи можу я отримати в Вінніпегі житло, не буде проблем, що я до цього був а Торонто ? Буду дуже вдячний за відповідь
-
Дякую за пораду ❤️
-
Проблем не буде.я був 2 дні в Торонто.і зараз в готелі в Вінні. Але окремо купувати білети це затратно трохи.візьми одразу 2 білети з зазором 6 годин.хоча я за 1 годину отримав ВП, але рахую що мені повезло
-
Я про нього, за гроші повно місць
-
Тут про безкоштовний готель питають, проблем наче зараз немає, всіх приймають
-
Всім раджу мати план "б"
-
Будемо реалістично дивитися на ситуацію, зараз складно знайти житло
-
Я в розряді відчайдушних 😂
-
Я ж про це...
-
Але залишилось 2 тижні) то будуть летіти найвітчайдушніші чи фінтуристи
-
Зараз немає, але...
-
Та то зрозуміло) Але наче зараз немає проблем з поселенням, готелів виділено трох більше ніж багато, не бачив випадків щоб відмовляли
-
Та я постараюсь бути не першим і не останнім😄 Ще б зробити в нашому комюніті щось по типу мафії ,де будуть збиратись Українці по вихідним і ввечері в будні дні - так взагалі ідеально буде
-
Ви не один, за весь час приїхав один мій друг, а після 20го троє
-
Час ,щоб стати на ноги.Хоч місяці 2 і почну реалізацію цієї ідеї.Мафія Торонто є,Буде і мафія Вінніпегу😉
-
Спочатку потрібно приїхати і пошукати студію,яку могли б орендувати на ці дні
-
Ідея супер.які є варіанти локацій?
-
Тільки за)Прилечу 27го числа.Далі будемо ставати помаленько на ноги😄
21 Jan 2023, 08:51
17097/24432
about 7 hours ago