✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Окей дякую велике
-
Ростік механік фабує Олег, що на 260 Jarvis
-
Підкажіть будь ласка, де шукати волонтерів в аеропорту Вінніпега, щоб попросити про житло ?
-
Типу ми українці ( чоловік та дружина) приїхали по CUAET, чи є у вас безкоштовні номера на місяць ? Як це коректно запитують ?)
-
Волонтери сидять одразу напроти виходу. Якщо нікого не буде - будуть номери телефонів готелів. Дзвонити і питати за місця
-
Якось так.
-
± так
-
Підскажіть будь ласка, яким таксі краще користуватися в Вінніпезі?
-
Всім доброго дня! Якщо Ви розумієте, наскільки зараз важлива англійська мова і хочете ефективно її вивчати - пишіть в особисті повідомлення. Пробний урок - безкоштовний!
-
В основному, убер
-
Ищу людей на удаленную раб0ту!💲0бучaю абсолютно бесплатнo! Мой интерес это процент от вашего дох0да💵 Не скам ❌Никаких денег на перед не беру🙅♂️Кому интересно писать ему @Leon_Absolute
-
Ищу людей на удаленную раб0ту!💲0бучaю абсолютно бесплатнo! Мой интерес это процент от вашего дох0да💵 Не скам ❌Никаких денег на перед не беру🙅♂️Кому интересно писать ему @Leon_Absolute
-
Ситуація 3 дні живу в безкоштовному готелі Торонто якщо я прилечу у Вінніпег завтра ,мене поселять ?( зрозумів що з моїм анг я швидко незнайду роботу )
-
Вірте в себе
-
Вітаю! Шукаєте можливість забезпечити собі стабільність без особливих зусиль? У мене є цікава пропозиція, яка може вам допомогти! Робота не вимагає великих витрат часу, але гарантує стабільний результат. Не потрібні ніякі спеціальні навички, лише наявність телефону та від 18 років. Звертайтеся до мене в приватні повідомлення.
-
Доброго дня)чи є хто хто скоро їде до України?треба передати тех паспорт на машину
-
Всім привіт, якщо тут є люди які шукають житло яке б хотіли знімати з кимось, або вже знайшли житло і лише шукають сусіда то отпишіть в лс
-
Добренького вечора :) Прямо зараз є хороша робота, від 18 років, легально, у форматі онлайн. Від тебе потрібен смартфон, і трохи вільного часу. Дохід гарантую щоденний, пишіть мені, всім відповім)
-
Може хтось їде сьогодні до Торонто? Дуже срочно треба туди приїхати завтра, і якщо хтось сможе мене забрати буде супер, по ціні договоримся
-
Чи хтось повертав телефон до закінчення лізінгу? Чи великі штрафи?
21 Jan 2023, 08:51
17369/25090
about 6 hours ago