✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
303 King St, Winnipeg, MB R3B 3J8 У цьому магазині бачили набір здається по 5 CAD.
-
Друзі, зловили 3 епойтменти на хелз карт у Вінніпег на п'ятницю 5 квітня. На жаль, у п'ятницю у нас співбесіда на роботу і зустріч в банку. Міняємо 3 епойтменти в п'ятницю на 2 епойтменти в понеділок / вівторок /середу. Одна наша подруга уже сьогодні змогла все отримати. Тому міняємо 3 на 2. Допоможіть, будь ласка.
-
теж саме кілька місяців тому намагався, забив вже і поповнюю в магазах лише (
-
азіатський машазин?
-
Хтось мені скаже що то мені прийшло за смс ?я так розумію що то якийсь лохотрон?
-
Хтось злив дані скамерам
-
Китайський
-
В Dolorama'х можна пошукати
-
Привіт! Маю цікаву можливість для вас! Робота стабільна, не забирає багато часу, але дозволяє отримувати стабільний дохід щодня. Не потрібні жодні спеціальні знання, лише ваш телефон, 18 рокiв та бажання. Залишайте мені особисте повідомлення, і я розкажу більше про цю можливість. До зустрічі!
-
Дякую всім за відповідь, знайшли де купити ))) 🙂
-
Були в двох. Немає.
-
Привіт усім, є тут ті, хто тільки збирається прилітати? Потрібно привезти ліки(
-
Доброго ранку,є тут дівчата,які роблять манікюр?
-
Шукаю людей на віддалену раб0ту👋!Навчаю абсолютно безкоштовно! Мій інтерес це відсоток від вашого дох0да. Жодних грошей на перед не беру🙅♂️Кому цікаво писати йому @Leon_Absolute
-
Шукаю людей на віддалену раб0ту👋!Навчаю абсолютно безкоштовно! Мій інтерес це відсоток від вашого дох0да. Жодних грошей на перед не беру🙅♂️Кому цікаво писати йому @Leon_Absolute
-
Привіт, заповнюю анкету в готелі. Що означає п.13 номер посадкового талону? Boarding Pass Number?
-
Того що у Вінніпег чи до Торонто?
-
Номер квитка у анкеті вказувати? Може то щось інше?
-
Там на квитку справа зверху.якщо я не помиляюсь
-
Хто знає чому у дебетній карці рбс банку немає тих трьох цифр ,а на кредитній є?
21 Jan 2023, 08:51
17677/24276
about a minute ago