✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Ніт. 45
-
19.99 U-Haul але + податки, + пробіг, десь доллар кілометр
-
Я вже спати, але ще почекаю, а де дешевше?
-
Привіт! Підкажіть будь ласка, чула, що є якийсь рейтинг шкіл Вінніпегу, може хтось знає і може кинути посилання, буду дуже вдячна!!!
-
Ооо, дякую!
-
Як завжди вирішувати вам, і знайте не правильних рішень немає , є ті які прийняли)
-
Хіба , що як адаптація. Але ви також повинні мати на увазі, що робота то є тут. Але відразу на наступний день після подачі резюме чи спілкування, мало кому вдається влаштуватися працювати. Заздалегідь приходиться чекати тиждень, два, три. У них досить повільна система набору персоналу.
-
Не беріть в приклад Україну. Канада це інший світ. І те що вам здавалося логічною нормою в ЄС, може тут вас дуже сильно вразити. ;)
-
ca.indeed.com/m/viewjob?jk=9e1ee3eb2a36f4f6&from=serp&prevUrl=https%3A%2F%2Fca.indeed.com%2Fm%2Fjobs%3Fq%3Dpart%2Btime%26l%3DWinnipeg%252C%2BMB%26from%3DsearchOnHP%26jlid%3Ddd616958bd9ddc12%26forceLocation%3D-1%26start%3D20%26pp%3DgQAZAAAAAAAAAAAAAAAB7LueXwA-AQAIJ86Xdv9bfN30-IPGcC33Xksv2Ez9yy8B7tC8Jv4j_HeRdnSYI7pD_fiTEkFQnsrhFZ-vEgcziVBthhAAAA Для тих, хто шукає роботу - компанія, в якій я працюю потребує парт тайм баристу з добрим знанням англ
-
такі купюри приймають в магазинах?