✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Підкажіть, де можга отримати медичне страхування. Чула, що в Манітобі безкоштовно
-
Але тут таке не пройде, бо навіть при простій заміні прав перевіряють зір. Скоріш за все у вас будуть додаткові маніпуляції. Коли буде проходити, то буду вдячна якщо відпишетесь мені, як воно все буде. Нам правда ще треба навчити маму дорожніх правил і керувати авто, але ми теж будемо робити такі права.
-
Ну і ще момент що то був 2015 так що може ще це вплинуло но права до 2045 і вже дякую
-
Та теля не гарне , а дядько що робив в мреві гарний
-
)). Гарне у вас теля було ))) бо ми з таким діагнозом навіть не мріяли про отримання прав вдома.
-
Дякую!!
-
Та права нормально ну як нормально справка за теля )) медична
-
$9.99 for 2 Passport Visa ID Photos +1 778-704-1198 maps.app.goo.gl/J8vQphBGcQSBroweA Тут є. І такого типу сервісів багато, шукайте на Гугл мапс, що блище до вас.
-
А як у вас з'явились права? Чи втратили зір вже пізніше? В мене у мами подібна ситуація Ів неї немає прав, але з питань безпеки, ми зрозуміли, що в неї повинна бути машина. Ми запитали в MPI і нам відповіли, що так в неї можуть бути права, але вони будуть обмежені. Тобто, когось возити або працювати в таксі чи ще десь вона не зможе, а от сама їздити зможе. Зараз почали займатися її правами. Подивимось як воно на справді буде, може якісь помітки на авто треба буде встановити, але головне,що ви можете мати права навіть з одним оком.
-
Добрий день,підскажіть будь ласка де можна зробити фото у Вінніпезі (як на паспорт)?
-
Привіт, сьогодні вночі будуть волонтери на стійці?)
-
Не хочу вас лякати, але десь бачила в телеграм групах, що людина не пройшла цей тест. Там був відсутній зір на одне око.
-
Доброго дня. Потрібно сьогодні ввечері перевезти диван , комод та деякі речі на квартиру, хто міг би допомогти, не безкоштовно звісно. Дякую
-
Зір на одне хороший . От кругозір це вже інше .
-
Медогляд буде обов'язково, але не знаю яки вимоги до нього. Зір перевірять обов'язково
-
В мене таке не типове питання , Чи змінять мені права , в мене є інвалідність ( немає одного ока ) чи буде це проблемою при заміні прав .
-
Куда повну оплату висилать? Я вірю шо люди чесні 🙄
-
Це якщо за добу всіх спамерів зібрати
-
З доставкою, всередині кота з Луцьку
-
А спутнік тоже є? Якщо так - то дайте два 🤣
21 Jan 2023, 08:51
1849/24781
18 minutes ago