✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
«Мріяла» - це дуже світла і добра пісня про те, що в кожній з нас живе маленька дівчинка і, на жаль з роками ми починаємо забувати про неї та її мрії. Але варто лише ії почути, знову відчути її дитячий запал, відразу стає легше долати складнощі дорослого життя! #музика 🤫 Сподіваюсь, що ця пісня хоча б на три хвилини накриє Вас теплими спогадами та поверне у дитинство. ⠀⠀➖➖➖➖❤️➖➖➖➖ ➡️ УКРАЇНСЬКІ ДІВЧАТА ⬅️
-
Підскажіть, будь ласка, що ви вписували на simplii? Тут питається про підтвердження доходів, не знаю, що вказувати, бо ми тільки приїхали
-
Привіт, я хотів запитати, чи хтось зацікавлений у вакансії. У магазині є вакансії для введення даних, помічника із заробітної плати та роботи з обслуговування клієнтів, доступні на повний або неповний робочий день. Заробітна плата становить 600 доларів на тиждень, і вакансія відкрита як для працівників на місці, так і для віддалених працівників у Канаді. Компанія не вимагає попереднього досвіду і забезпечить все необхідне навчання. Заявка безкоштовна, оплата здійснюється щотижня. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, надішліть мені пряме повідомлення
-
А шо це взагалі за інституція?
-
Дяк
-
2 роки, Карл.... 2 р о к и поспіль Зустрічали Витирали соплі Надавли житло на 30! днів Продовжували ще на 2 тижні Але ВОНИ трималися до останнього дня А потім таки: #поганаканада 👿 не допомогає 😭 Вибачте, але навіть гостинність Канадської Діаспори має межі 😇
-
Сімплі не роздає легко кредитки, мені після року не дали і багатьом людям також (хоча рейтинг в мене не низький і прострочок ніколи не було). Краще йти в RBC, CIBC і т.д.
-
Якщо, ви такі всі суперові, познаходили житло, або ж проплатили на пів року в перед, то не потрібно тут щось висказувати! Я різні випадки, так як можна зняти квартиру, а заїзд буде через пів місяця! Але це ваша думка, і якщо так думаєте, то це лише ваша думка.