✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Дяк
-
2 роки, Карл.... 2 р о к и поспіль Зустрічали Витирали соплі Надавли житло на 30! днів Продовжували ще на 2 тижні Але ВОНИ трималися до останнього дня А потім таки: #поганаканада 👿 не допомогає 😭 Вибачте, але навіть гостинність Канадської Діаспори має межі 😇
-
Сімплі не роздає легко кредитки, мені після року не дали і багатьом людям також (хоча рейтинг в мене не низький і прострочок ніколи не було). Краще йти в RBC, CIBC і т.д.
-
Якщо, ви такі всі суперові, познаходили житло, або ж проплатили на пів року в перед, то не потрібно тут щось висказувати! Я різні випадки, так як можна зняти квартиру, а заїзд буде через пів місяця! Але це ваша думка, і якщо так думаєте, то це лише ваша думка.
-
‼️ Добірно і з великою пристрастю покладу "на лопатки" в шахи. 🐴 ‼️Зроблю це безкоштовно, на дружній ноті) 😉 ‼️Шукаю таких же любителів грати.Якщо шахи - ваша слабкість, і ви добре граєте - пишіть.) Наша битва буде легендарною.) 🥲 Р.S. і пам'ятайте, натягнути може кожен, задовольнити - професіонал)
-
Усім привіт 🙋🏼♀️ Хочу суші,які смачні? порекомендуйте будь ласка
-
Підскажіть, будь ласка, чи є спільнота, де люди домовляються і збираються, щоб зустрітися, типу на пікнік піти, шашлики пожарити? Тепер в парку Assiniboine бачили багато людей на пікніку з укр прапором
-
Дівчатка всім привіт❤️ Мене звати Настя, я сертифікований майстер манікюру🤗 Пропоную вам якісний і безпечний манікюр, з хороших матеріалів, одноразові пилочки та стерилізація інструментів для кожного клієнта🥰 Манікюр Класична чистка Покриття гель лаком Базове покриття Укріплення гелем Ремонт гелевих нігтів Корекція На перший запис дійсна знижка для кожного клієнта❤️ Для запису звертайтесь по телефону: +1 (431) 990-7119 Також можете писати в дірект сюди або в інстаграм✨ Геолокацію кину в повідомлення🥰 Моя інстаграм сторінка з роботами: www.instagram.com/nastya.mtrk_nails?igsh=MXQ0bDZpMWh6cTFucw==