✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Дякую
-
Доброго часу доби. Скільки можна їздити з укр водійськими правами без обміну? Дякую
-
Не скажу, бо не знаю🤷♂️ Якщо терміново, просто заходьте на сайти великих банків та шукайте вільні дні, може зараз ситуація краща, ніж влітку. За послугами та функціоналом, вони майже нічим не відрізняються, тут ця справа не настільки монополізована, як у нас
-
а стосовно карпатії ?
-
Рекомендую TD, вони дають (чи принаймні раніше давали) багато бонусів для українців. Коли я туди прийшов, мені безкоштовно відкрили chequing і savings рахунки, дали всякі подарункові картки на амазон. Ну і до них легше записатись, бо інші великі банки (CIBC, RBC) забиті на тиждень вперед
-
Це Манітоби
-
у якому банку краще відкрити рахунок ?
-
Є лише російською
-
Доброго дня, де можна завантажити (на якому сайті) дайте посилання - правила дорожнього руху в Канаді (бажано Українською мовою ну або російською).? P.S. хочу підготуватися до безпечного керування автомобілем у Вінніпезі .
-
30 календарних днів
-
Коли закупляюся багато (два рази за два місяці було) то викликаю убер. Це 10-12 баксів. Решту часу користуюся рюкзаком і сумками. Звісно обираю магазин який ближче до мого дому