✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Доброго дня! Хтось підкаже україномовного працівника Bell? Маю проблеми з мобільним зв'язком, які вимагають серйозної розмови. Дякую!
-
Тут так всі роблять, мене китайці навчили
-
На справді не партеся, розмовляйте через Гугл перекладач
-
Зайдіть в meest portal
-
Справа у тому, що я вже замахався з ними спілкуватися. З 24 квітня не можу вирішити питання з низькою швидкістю інтернету.
-
Ми живемо на Транскона 150 новий, класний ЖК Навіть ще на Гугл карті немає, щоб подивитися 😂 (431) 866-8173 Катя менеджер
-
А ми будемо здавати в саблет двокімнатну квартиру с 1 червня. Але не Транскона. 455 Leila ave. Тихо, спокійно. Пралка на поверсі. Garden City поруч. 1130 за місяць. З 1 січня піднімають до 1170. Контракт до September, 1, можна продовжити
-
Напишіть в особисті будь ласка
-
Ну краще йти в сам белл, а не телефонувати, і там вже пояснювати причину з перекладачем.
-
Якщо на хутір, то поштою Канади, а назад в Канаду, то укрпочтою.
-
Де можна купити нормальні кукурудзяні палички як в Україні, або просто не солодкі ?… в магазинах що є то все з якимось приправами до чіпсів)
-
Сдам в аренду экономную Тойоту Приус 2013 года с расходом 5л/100км под доставку Дордаш и УберИтс в городе Виннипег. Всем, кто пока не может найти постоянную работу и желает не сидеть дома, а зарабатывать здесь и сейчас, предлагаю свое авто в аренду. Всего 300$ в неделю. Также могу помочь с регистрацией в DoorDash и Uber. Пишите или звоните!
-
Увага, важливе повідомлення для батьків ❤️❗ Мене звати Марина , і я запрошую діток від 6 до 17 років спробувати свої сили у сфері 3D моделювання та компʼютерного дизайну, відеомонтажу та Photoshop🌸. Ми організовуємо БЕЗКОШТОВНИЙ ОНЛАЙН ЗАХІД , де створимо власні перші проєкти, та також зацікавимо дітей перспективним хоббі. Зараз набувають популярності такі професії як: художник в ігровій індустрії, мультиплікатор, графічний дизайнер, 3D аніматор, концепт художник, контент-мейкер. Наша мета: зацікавити дітей перспективним хоббі та показати можливості цих напрямків Захід буде проходити в індивідуальному форматі, маємо 20 місць. Для запису, прошу залишити"➕" в особистих повідомленнях
-
Скажите, какая цена будет в дальнейшем после пробного мероприятия?