✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Підкажіть, будь ласка, на який номер з Канади можна надіслати смс, щоб проголосувати?
-
Маю інший канадський номер, хочу проголосувати з нього за наших, виходить тільки через сайт🙄
-
Прикольно з Манітоби слати смс за півтора центнери, які перечепились на сцені
-
Проголосувати можете за номерами, які є в ефірі, все інше шахраї
-
І да, голосуємо 😘
-
Але Іспанія кудись не туди пішла...
-
Ай, ну прям, можна було б не писати це 😂
-
Всім привіт, здається в оренду кімната з 1 Травня на довгий або короткий термін. Winnipeg, 200 Ronald Street. Вартість місячного платежу 700$ + депозит 350$ на початку заселення (депозит повертається в кінці оренди) в цю вартість включено опалення, вода і електроенергія. А також є спортзал, басейн і сауна. Парковка надається по потребі (+50$ до вартості щомісячної оренди) Сімейні пари, або чоловіки. Без шкідливих звичок. По інших питаннях писати ПП
-
Як на мене передоз гомосятіни, мені здається це вже не а моді
-
мене шось дуже розчаровує т. е. Шо я слухаю, ппц нормальних пісень нєма
-
Дякую
-
Дайте блак на подажу авто
-
www.mpi.mb.ca/Documents/BillofSaleSample.pdf
-
Привіт! Хтось замовляв собі ортопедичні устілки для взуття? Чи, може, хтось може зорієнтувати, скільки такі коштують?
-
Привіт 😊 Я сертифікований онлайн тренер та дієтолог 🍏 Працюю з індивідуальним підходом. Допоможу вам: Прибрати об'єми в ногах та сідницях 🍑 🍽 Зробити режим харчування та тренувань 💪 Не витрачати час і сили даремно Проведу БЕЗКОШТОВНУ консультацію та перше тренування у ПОДАРУНОК 🎁