✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
А ви там працюєте?
-
Вітаю! Шукаєте можливість забезпечити собі стабільність без особливих зусиль? У мене є цікава пропозиція, яка може вам допомогти! Робота не вимагає великих витрат часу, але гарантує стабільний результат. Не потрібні ніякі спеціальні навички, лише наявність телефону та від 18 років. Звертайтеся до мене в приватні повідомлення.
-
Вітаю👋 В мене є пропозиція для вас! Не складний підробіток, який не буде займати багато вашого часу. Сотень тисяч долларів не обіцяю але стабільний дохід гарантую. -Жодних специфічних знань не потребує. -В день зовсім трохи часу потрібно проводити за роботою. -Тільки повнолітні. -І найголовніше, ми не просимо жодних застав. Пишіть в будь-який час, відповім на всі питання)
-
Є люди які ставлять ставки на спорт ?? Є реальна пропозиції як на цьому стабільно заробляти. Кому цікаво пишіть в особисті повідомлення.
-
Здравствуйте 🙋♀️ предлагаю работу на дому, нужно переписывать текст в ворде, сложного ничего нету все объясню и покажу работать можно как и с ноутбука так и с телефона, оплата хорошая, кому интересно пишите в Личку, всем хорошего дня и хорошего настроение.
-
Доброго дня ,якщо приїхати по гостьовій візі чи можна отримати дозвіл на роботу ?
-
По гостьовій візі можна перебувати обмежений час, не впевнений що його вистачить що б 1. Знайти роботу, 2. Отримати дозвіл. Реально. Це може зайняти декілка років
-
Привіт 😊 Я сертифікований онлайн тренер та дієтолог 🍏 Працюю з індивідуальним підходом. Допоможу вам: Прибрати об'єми в ногах та сідницях 🍑 🍽 Зробити режим харчування та тренувань 💪 Не витрачати час і сили даремно Проведу БЕЗКОШТОВНУ консультацію та перше тренування у ПОДАРУНОК 🎁
-
Чому варто вчити англійську зі мною? 🤔 🔥Викладаю англійську вже 6 років, провела понад 4000 занять 🔥Отримала ступінь магістра англійської філології у Вроцлавському університеті 🔥Маю сертифікат TESOL 🔥Пройшла курси Гарвардського університету 🔥Складаю навчальні матеріали і допомагаю в розробці онлайн курсів 🔥95% часу я спілкуюсь англійською (в сім'ї, з друзями, на роботі). Я не просто викладаю англійську, я нею думаю і живу! 🔥Зможу допомогти тобі подолати мовний бар'єр і зрозуміти граматику за пару хв. 🔥🔥🔥🔥Я близнюки по-гороскопу, а отже в мене класне почуття гумору ( напевно😅😅) Для запису на урок, пиши в приват)
-
Дівчатка всім привіт❤️ Мене звати Настя, я сертифікований майстер манікюру🤗 Пропоную вам якісний і безпечний манікюр, з хороших матеріалів, одноразові пилочки та повна стерилізація інструментів для кожного клієнта🥰 Манікюр Класична чистка Покриття гель лаком Базове покриття Укріплення гелем Ремонт гелевих нігтів Корекція На перший запис дійсна знижка для кожного клієнта❤️ Для запису звертайтесь по телефону: +1 (431) 990-7119 Також можете писати в дірект сюди або в інстаграм✨ Геолокацію кину в повідомлення🥰 Моя інстаграм сторінка з роботами: www.instagram.com/nastya.mtrk_nails?igsh=MXQ0bDZpMWh6cTFucw==
-
Тут підтримується якась програма з криптовалют? Ні Байбіт ні Бінанс не пропускають мене
-
Запрошуємо всіх бажаючих - дорослих та дітй - на уроки з шахів! Це крута можливість, тому що шахи: -тренують пам'ять -розвивають логічне мислення -підвищують емоційну витривалість -тримають розумові здібності в тонусі Для більш детального ознайомлення з нашим форматом, пропонуємо відвідати безкоштовний пробний урок. Пишіть в особисті для реєстрації на урок👌
-
Агенцій тут нєма. Відкриваєте rentals.ca/winnipeg і дзвоните і питаєте доступність на жовтень. Вони по базі перевіряють які в них хати звільняються в коли і вас поставлять у вейтінг лист