✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Чому варто вчити англійську зі мною? 🤔 🔥Викладаю англійську вже 6 років, провела понад 4000 занять 🔥Отримала ступінь магістра англійської філології у Вроцлавському університеті 🔥Маю сертифікат TESOL 🔥Пройшла курси Гарвардського університету 🔥Складаю навчальні матеріали і допомагаю в розробці онлайн курсів 🔥95% часу я спілкуюсь англійською (в сім'ї, з друзями, на роботі). Я не просто викладаю англійську, я нею думаю і живу! 🔥Зможу допомогти тобі подолати мовний бар'єр і зрозуміти граматику за пару хв. 🔥🔥🔥🔥Я близнюки по-гороскопу, а отже в мене класне почуття гумору ( напевно😅😅) Для запису на урок, пиши в приват)
-
Дівчатка всім привіт❤️ Мене звати Настя, я сертифікований майстер манікюру🤗 Пропоную вам якісний і безпечний манікюр, з хороших матеріалів, одноразові пилочки та повна стерилізація інструментів для кожного клієнта🥰 Манікюр Класична чистка Покриття гель лаком Базове покриття Укріплення гелем Ремонт гелевих нігтів Корекція На перший запис дійсна знижка для кожного клієнта❤️ Для запису звертайтесь по телефону: +1 (431) 990-7119 Також можете писати в дірект сюди або в інстаграм✨ Геолокацію кину в повідомлення🥰 Моя інстаграм сторінка з роботами: www.instagram.com/nastya.mtrk_nails?igsh=MXQ0bDZpMWh6cTFucw==
-
Тут підтримується якась програма з криптовалют? Ні Байбіт ні Бінанс не пропускають мене
-
Запрошуємо всіх бажаючих - дорослих та дітй - на уроки з шахів! Це крута можливість, тому що шахи: -тренують пам'ять -розвивають логічне мислення -підвищують емоційну витривалість -тримають розумові здібності в тонусі Для більш детального ознайомлення з нашим форматом, пропонуємо відвідати безкоштовний пробний урок. Пишіть в особисті для реєстрації на урок👌
-
Агенцій тут нєма. Відкриваєте rentals.ca/winnipeg і дзвоните і питаєте доступність на жовтень. Вони по базі перевіряють які в них хати звільняються в коли і вас поставлять у вейтінг лист
-
На Форксі на 2 поверсі є книгарня. Ціни будуть дорожчі, ніж на Амазон)
-
по пам'яті можу сказати, що Icebreaker там коштував 25 cad, здається Але жанри там різні, можна знайти для себе)
-
Oпpобуйте вoстpебованнoe нaпрaвлeние, гдe зapaбaтывaют вcе: от cтyдентов дo уcпешныx бизнесменoв! 🌟💼 ✔️ Закoннo и без pиcков ✔️ 🏦 Рaботaем толькo c пpовеpенными биржами: ✅ Вinance, Вybit ✅ 🏆 Нaчинайтe заpaбaтывaть yжe с пeрвогo дня 👩🎓👨🎓 Bозpастнaя категopия: от 18 до 65 лeт (с пoлной закoннocтью) 🕐 Трeбуeтся всегo 1-2 чаca вaшегo вpeмeни в день Mы cтpемимcя к взаимной выгодe: вaш заpaботок – нaш уcпех. Бyдем двигaться к бoльшим зapаботкам!👫💲 Cвяжитecь со мной, чтобы начать 📩 @AvilovArtem_R
-
✅ ПОДДЕЛЬНЫЕ ДЕНЬГИ, БЕЗ ОТЛИЧИЙ ОТ НАСТОЯЩИХ ‼️ НИКАКИХ ПРЕСЛЕДОВАНИЙ ПО ЗАКОНУ, КУПЮРЫ НИКАК НЕ ОТЛИЧИТЬ 👌 ПРИНИМАЕТ ЛЮБОЙ БАНКОМАТ 🇷🇺 ОТПРАВКА ПО ВСЕЙ РФ ➡️ @FaIsh_Money ➡️ @FaIsh_Money ➡️ @FaIsh_Money