✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Доброго дня! Вже постили раніше оголошення, але вакансії ще є. В компанію Yakta по виробництву zero-turn lawn mowers, я наймаю ассемблерів та є вакансії для працівників складу. Full-time (40 hours), permanent. Заробітня плата стартує від $19/hour, оплата biweekly. Знаходиться у Woodlands, MB. Робочий графік: 4 дні на тиждень (понеділок-четвер) з 6:30am по 5:00pm. Наразі майже щопʼятниці є овертайми, які оплачують в півтора ставки. Якщо необхідно лист від роботодавця для імміграції - не проблема. Завод новий, все обладнання нове, одразу стартує план RRSP, через 3 місяці підключаються бенефіти від компанії. Можете скидати резюме також і мені. [email protected] yakta.careers.flair.hr/positions/aA8ON0000000p8z0AA
-
Добрий день. Хто може підказати, ? Я не отримав кліматичних. 15.07. Хоча мені розписали план виплат на кожні три місяці. В квітні отримав. А в липні не отримав. Підкажіть будь ласка, чому я не отримав і куди звертатися за поясненнями. ?
-
Вітаю. Надаю послуги по розвитку розмовної англійської мови. Закінчив курс в KTU, Communication in English C1. Основна методика — більше практики, менше теорії. Також допомагаю підготуватись до співбесіди та консультую з питань комунікації. Проводжу всі заняття онлайн, індивідуально та з групами (до двох людей). На першому занятті визначаю рівень знання та складаю план індивідуально до кожно-го/ї учасни-ка/ці курсу. Індивідуальні заняття — 7 євро/година. Групові заняття (двоє людей) — 9 євро/година. Більше запитань про курс можете писати в особисті повідомлення. Буду радий співпраці.
-
Цього разу прислали на карту а не чеком…
-
Зайдіть ваш акаунт і подивіться, там є розділ бенефіти і 2-й розділ mail там повинно бути пояснення
-
Доброго дня шановні учасники групи . Я прилетіла в Канаду місяць тому , поки сиджу з дітьми вдома . В Україні 15 років пропрацювала в авіакасі (і досі ще працюю дистанційно),займалася підбором маршрутів , та супроводом клієнта від початку і до кінця , також частково пошуком відпочинку за кордоном. Кому потрібна допомога в даних питаннях , звертайтесь, будь ласка , в приват , з радістю допоможу вам .
-
🍑⚠️ Найди голые фотогpафии любой девушки 🔏 Для этого, напиши в поиске телегpама: GTK700
-
Доброго дня! Хто знає де є гуртки баскетболу для дітей! Дякую
-
Доброго дня! Потрібен хороший нотаріус в Вінніпезі ( бажано україномовний чи російськомовний ) Можливо хтось може порадити?