✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Треба вчитися
-
Є гарні агенції Всього пара 😂, але є Курси в них правда..... Така елементарщина, що я онлайн краще знайду
-
А ше мені заважає некомпетентна праця агенцій з працевлаштування, та їх працівників. Тільки гроші відмивають. Уряд фінансує, а вони на роботу ходять, звітність подають, а люди як шукали місяцями роботу, так і далі шукають..
-
Треба вчитися, прям весь вільний час, і навіть не вільний треба вчитися
-
Про підготовку згоден Я наприклад користувався шансом і требо було швидко, не було часу вчитися, от зараз накопичую гроші на навчання, ну про мову мовчу, авжеж підтягнув, щоб хоч якось конкуренцію робити, бо 18.50 не фонтан зовсім
-
Мені заважає відсутність скилів, наявність достатньо сильних конкурентів в особі філіппінців і українців, відсутність достатньої кількості такої роботи, незважаючи на сезон. Цього достатньо. Ось що заважає.
-
Та ні. Я напишу свою думку. Конкуренція це добре. Але якщо судити з моєї точки зору, то я вважаю, що люди мого середовища погано підготувалися до поїздки в Канаду. Не підтягнули англійську мову, не отримали водійські права, не освоїли актуальну спеціальність чи професію. А праця тут не ціниться. Ціниться наявність скилів. Я це на своїй шкірі відчув. Я важко працював і працюю. Але.... о, в тебе нема авто - цю роботу , ти не отримаєш. О, твій рівень англійського недостатній. О, в тебе немає канадського сертифіката - цю роботу ти не отримаєш.
-
Якщо так працювати то роботи не буде, в мене поки немає часу заяву в поліцію подати про відшкодування, але...
-
Ну я теж прожив 10 років теж стикався але їх все більше і більше стає я не кажу що кожен такий але політика уряду що до іноземців фігова і не рівність в суспільстві відчутна дуже . Значить ми жили в різних світах
-
В мене тут люди з чату цього працювали на drywall, платив 25 на годину, збитку принесли на приблизно 1к
-
Що заважає?
-
Непогано. Я б і сам так хотів. Попрацювати 4 год і отримати 375 cad.
-
Ой, вибачте, що я вас образив, звернувшись на ТИ. ОК перехожу знову на ви. ))))))
-
Я працюю вже за 20 та ревью через два місяці нове 50 копійок накинуть. Я не лейбор.
-
Щось, друже тебе заносить. Я жив в Польщі 7 років. Стикався з нацистами польськими, але там їх дуже мало. Серед моїх друзів ніхто на Польщу не нарікає. А я особисто в Польщі вів бізнес, при чому дуже успішно.
-
Я на ТИ не переходив наче)
-
Я найняв людину, вони прийшли за 4 години отримали 1500 і пішли, зробили все якісно, чим тут погано?
-
Взагалі то я не п'ю. Але я зараз веду дискусію з вами в тому напрямку, що, якщо ви маєте хороші скіли - організаційні і фізичні, то це конкурентна перевага. Але я дивлюся з точки зору тих людей, що не володіють такими скілами. Наприклад я дивлюся з позиції слабших. Я працював на роботі з двома українцями. Вони звільнилися бо не витримали. От я залишився сам в англійськомовному колективі. Вот і думаю, чи варте воно того. )))))
-
Не моя проблема що у вас не виходить ))) як що хтось добився тут то значить сраколиз?) реально?) видно що бачення в головці маленьке що до своїх можливостей 😌
-
В мене теж кум на дахах але не жаліється як ви тут 😂і добився свого теж підвищення дістав бо пахає і усе нормально