✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Доброго вечора. Чи можна десь купити солений оселедець у Вінніпезі? Чи хоча б морожений?
-
А я не знаю, я відправляла у Варшаву, якщо можна самостійно занести і забрати, то це дуже спрощує задачу, краще занести самим ,ніж надсилати
-
А родичі у Європі повинні відправити документи кур’єром у візовий центр і замовити зворотню доставку кур’єром назад Ви знаєте, як це зробити правильно?
-
Як заповнювати форму згоди, є відео на ютубі
-
Доброго дня,такий пакет документів: Паспорт загран Лист запиту на отримання паспорту( що прийшов вам) Форма згоди assets.ctfassets.net/xxg4p8gt3sg6/2G0GtF7WPLvzToKOfompkv/c03d754f3eaf210cf115e35a9bfd096b/VFS-ConsentForm.pdf
-
Всім привіт! Потрібна ваша допомога інформаційна. Отримали запрошення на вклейку віз, а поки чекали - то розгубилася вся інформація що з паспортами відправляти. Задача така: відправити паспорти родичам в ЄС. Що треба з паспортами додавати що б вони могли забрати наші документи потім. Може в когось є ця інформація під рукою - буду дуже вдячний якщо поділитесь P. S. Відправляти ж треба в візовий центр, а не в посольство, вірно?
-
В районі 9-16 листопада
-
коли плануєти прибувати
-
На жаль, я ще не у Вінніпезі.
-
так
-
Доступна від зараз ?
-
розміщують 🤦🏻♂️
-
Доброго дня , підскажіть будь ласка , зараз ще розміщають в готелі людей по прильоту ?
-
800 доларів норд енд