✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Спільното, привіт. Хтось знає якогось хорошого сімейного лікаря який приймає волкінів або просто хорошо лікаря до якого можна піти волкіном? Такого щоб не подивися дві хвилин і сказав попий тайленол і все пройде, а дійсно хотів розібратися і полікувати. Розумію що напевно це анріал, але маю надію що комусь зустрівся хороший лікар.
-
Дякую
-
Abisheva Gulniyaz,приходите як walk- in з 8 до 11 завтра ,питаєте,чи вона приймає і чекаєте прийому.
-
maps.app.goo.gl/MkH7A3eSw9CrsUGHA
-
Доброго дня , я працюю у іміграційному центрі GO To Canada . У нашому центрі , іміграційний консультант надає першу безкоштовну консультацію для тих , хто прибув до Канади за програмою CUAET . Консультація включає в себе : оцінка вашої імміграції , підбір програми . Якщо бажаєте записатись на безкоштовну консультацію , напишіть мені на електронну адресу : [email protected] Більше інформації про ПР ви також можете знайти на моїй особистій сторінці : www.instagram.com/_alina_kushnir?igsh=Z2Q5eGI1bHN5OG1s&utm_source=qr З приводу питань , також можете писати у інстаграм . Запис на консультацію , безпосередньо прошу керувати на електронну адресу . Гарного всім тижня 🫶
-
В цій групі заборонено будь яки заклики що до порушені законодавства, в тому числі контрабанда
-
Хотіла подякувати власниці групи посилку отримала дуже швидко групу рекомендую
-
Це на main st? Or forks market?
-
Шукаю роботу в місті Вінніпег, куди беруть з дуже низьким рівнем англійської. Може де ви працюєте потрібні працівники? Мити посуду, прибирати, склади, будь що. Я можу працювати в будь-який день та годину. Є досвід роботи: кухар - 15+ років, оператором лінії на заводі - 4 роки, клінінг - 2 роки. Водійського посвідчення нема