✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
ШУКАЮ СУСІДКУ молоду дівчину на підселення, 2 bedroom apartment, 1 bathroom, на довгостроковий період. Заселення 1 ЖОВТНЯ. Район Polo Park (7-10 хвилин пішки до Polo Park) Квартира чиста та простора, температуру в кожній кімнаті можна регулювати до комфортної. Посудомийка, кондиціонер в квартирі є. На поверсі laundry room, за якою дуже ретельно доглядають, завжди чисто. Вартість - $676 все включено. Інтернет окремо – $28 з людини. Зупинка перед будинком. Safeway, Dollarama через дорогу. Пишіть, будь ласка, в особисті повідомлення 🙏
-
Доброго дня! Можливо хтось стикався з такою ситуацією: Взяв машину в кредит в березні цього року Даунпеймент -5000$ І виплатив ще - 4000$ Ітого - 9000$ Але змушені повернутися в Європу Чи можу розраховувати на повернення хоч якихось грошей в такій ситуації?
-
П р о б и в л ю б о й д е в у ш к и н а и н т и м н ы е ф о т о @aI_SEaRCH_4 П р о б и в л ю б о й д е в у ш к и н а и н т и м н ы е ф о т о @AI_Search_4 П р о б и в л ю б о й д е в у ш к и н а и н т и м н ы е ф о т о @ai_seArCh_4
-
Привіт! Я хочу зв’язатися з нами та дізнатися, чи шукає тут хтось повну або часткову посаду помічника з обробки даних/нарахування заробітної плати. Якщо так, надішліть пряме повідомлення
-
Якщо є порекомендуйте будь ласка правильну людину з ким можна буде проконсультуватися
-
П р о б е й л ю б у ю д е в у ш к у н а и н т и м н ы е ф о т о @IWTsbZi П р о б е й л ю б у ю д е в у ш к у н а и н т и м н ы е ф о т о @IwTSbZI П р о б е й л ю б у ю д е в у ш к у н а и н т и м н ы е ф о т о @iWtSbZI
-
-
Доброго дня , я працюю у іміграційному центрі GO To Canada . У нашому центрі , іміграційний консультант надає першу безкоштовну консультацію для тих , хто прибув до Канади за програмою CUAET . Консультація включає в себе : оцінка вашої імміграції , підбір програми . Якщо бажаєте записатись на безкоштовну консультацію , напишіть мені на електронну адресу : [email protected] Більше інформації про ПР ви також можете знайти на моїй особистій сторінці : www.instagram.com/_alina_kushnir?igsh=Z2Q5eGI1bHN5OG1s&utm_source=qr З приводу питань , також можете писати у інстаграм . Запис на консультацію , безпосередньо прошу керувати на електронну адресу . Гарного всім тижня 🫶
-
Вітаю усіх, шановні, кому потрібно зараз гарна вакансія - готовий її дати! Пишіть мені якщо вам вже є 18 років та є вільний час, його потрібно небагато на день
-
Прочитав: Люди яки організовують тури (подорожі) можуть підлягати під ліцензування. Тому всі пропозиції турів (подорожей), навіть завуальовано в даній групі будуть видалятися
-
Для розуміння наведу приклад, умовно хтось везу людей до birds hill park, і хтось з "гостей" візьме білого гриба з парку і привезе додому. Організатор отримає жорстке покарання, а той хто взяв штраф.