✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
репорт - спам
-
Усім добрий вечір. Чи є тут кухарі, повара, або ж просто любителі готувати смачну їжу???. У мого друга є цікавий проект, пов'язаний з кухнею. Потрібна людина, що вміє готувати лаваш. Запрошуємо до співпраці. Всім зацікавленим, прохання писати в приват. Дякую.
-
Доброго дня. Цікавить така інформація, скажіть будь ласка в кого був досвід поїздки в Європу в цьому році, чи не було проблем? Бо я чула про випадки, що ставили депорт і не пускали до Європи, але цікавить чи можна летіти по справах в Європу, чи не ризикувати?
-
Так,я читала і була впевнена,що не потрібно. Потім отримала мейл від роботодавця,що повинна змінити🤯 Дякую за відповідь
-
Привіт. В мене питання до тих,хто працює в сфері харчування - ви знімали обмеження в ворк перміті?
-
@Moonswalker
-
адміни?
-
Просто нагадаю: надаю послуги: -встановлення сигналізації, відеонагляду. -розумний будинок, ваша праска буде вимкнута коли ви вийшли з дому, ціна рішення як декілка кав в старбакс. - налаштування і відзвучення акустичного обладнання, в тому числі домашні кінотеатри -ремонт блоків живлення (лише блоків живлення) в будь якій техніці - перепаковка акумуляторних батарей до будь якої побутової техніки, крім авто Реклама проплачена!
-
Даводійські або ід кард