✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Нажаль так і є, і дуже соромно за таких😞
-
Я волонтерив багато днів у аеропорту, але серед новоприбулих лише мала частина були скромними, а решта требувала, бо їм всі щось винні...тому навіть зараз коли шукав роботу, питав чи є в них новоприбулі українці, адже бвльшість хоче нічого не робити і отримувати високу зп....
-
Зараз приймає українців багато готелів, просто треба обдзвонювати всі по черзі. Десь точно є місця. На вулиці нікого не залишають.
-
Я коли прилетів в Нову Шотландію - ніякої допомоги від держави не було передбачено і тим більше залявних готелів
-
40 хвилин тому прилетів рейс, є волонтери але сказали нема місць...біля 20 людей, є діти. Сказали будуть шукати, треба чекати
-
Тут найбільше, адже в Манітобі найбільше халяви дає провінція і волонтери
-
Дуже дякую за відповідь
-
То капєц...всюди вміють показатись
-
З аеропорту вас забере авто з готелю, а якщо готель не має свого транспорту, то оплатить таксі. То вони самі вам скажуть, або тому хто буде дзвонити
-
Готелів зараз є біля 14, в якихось може не бути місць. Адже "чесні" українці, яким дали безкоштовно жити в готелі біля 2х тижнів - живуть по декілька місяців. А в готелях ще й годують безкоштовно
-
Я двома дітьми13 і16 років
-
А може і не бути місць?(
-
Якщо не буде біля стійки волонтерів, там є телефон і збоку написані номери готелів. Дзвоните по готелям і питаєте чи є в них місця для заселення українців. Якщо є - просите шатл в аеропорт і чекаєте авто😉
-
В більшості випадків наївних українців кидають українці, які прибули трохи раніше
-
Доброї всім ночі,підкажіть будь ласка ,я прилітаю в 11 вечора,як мені добратись до готелю?,чи будуть в аеропорту волонтери?. Дякую
-
У manitoba4ukraine
-
Це не дуже тяжко, сам буду працювати. Буду в парі, знаю де і що...
-
Гарна спроба, офіцере)
-
Заберу на своїй машині з дому.
-
Є робота на завтра, 15са на годину, потрібно 1 помічник на фізичну роботу. Оплата зразу.
21 Jan 2023, 08:51
2120/25323
a day ago