✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Доброї доби! Є пропозиція для тих, хто хоче знайти собі онлайн-роботу. Графік: собі підбираєте самі Умови: від 18 років та мати смартфон Пишіть мені в особисті повідомлення, всього доброго!)
-
Привіт, якщо не можете знайти потрібну вам роботу, а тим більше онлайн, то сміливо можете писати мені, ми зацікавлені у тому, щоб людина стала отримувати прибути після першого дня, тому якщо тобі вже 18+ років, є нормальний телефон, то ти можеш писати мені і я тобі напишу що далі робити, тебе одразу вводять у курс справи, пояснюють, теорія, практика – все це є, і за це гроші не візьмемо, пишіть у особисті повідомлення.
-
Birchwood collision займаеться таким
-
Самого початку вторгнення Юра долучився до лав ЗСУ. До повномаштабного вторгнення Юра працював в Первомайській Райдержадміністрації, ТОВ Фобосс-Телеком, рекламній агенції Злата, Первомайському МКК. В нього залишився син якому 8 років. Під час бойового завдання у Донецькій області отримав важкі поранення грудної клітки, залишився без лівої кисті та без фаланг пальців правої руки, одне око потребує операції. Вартості приблизно 150 тис грн. Зібрано майже 110тис грн. Зараз він знаходиться у лікарні Феофанія м.Київ. Я постійно знаходжуся з ним від поранення і до теперешнього часу. Просимо про допомогу адже він ризикнув своїм здоров'ям щоб ми з вам жили. Картка для допомоги Юрію 5351160790363820 Дякую,всім мира🙏Також є PayPal [email protected]
-
Усім, хто втомився від пошуків роботи, пропоную написати мені для отримання гарної онлайн-пропозиції. Тільки для дорослих, нічого сумнівного. Пишіть у приватні повідомлення, бажаю гарного дня!