✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Я з Белл не контактую ніяким чином
-
Вони мене направили в сам офіс Белл Офіс Белл направив дзвонити в еквіфакс За мою анкету еквіфакс ще й кошти зняв
-
✅ НОВЫЙ СПОСОБ ЗАРАБОТКА В ТЕЛЕГРАММ 💸 ПОЛУЧИТЬ 5000$ ➡️ t.me/token1win_bot/start?startapp=refId5502784371_pp1win_contextIdcN3z
-
Секретные фото твоей бывшей! Нейросеть найдет все скрытые фото. Узнай правду! 👉 @asgergh
-
t.me/CryptoBot?start=CQ4sS39QL4UE
-
Допомога з записом в українське консульство в Канаді, а також інших країнах! Допоможемо отримати новий або продовжити вже існуючий паспорт Чому обирають нас? Швидке оформлення: економимо ваш час і нерви, забезпечуючи оперативний запис. Низька вартість: наші послуги доступні для кожного, адже ми пропонуємо найкращі ціни. Довіртеся професіоналам і забудьте про бюрократію! Для запису пишіть мені у приватні повідомлення 👇 @irina_slotss
-
Жодна установа не може мати доступ до вашого кредитного рейтингу, якщо ви не підписали документ, який підтверджує, що вони можуть перевірити вашу кредитну історію. Коли ви подаєте заявку на відкриття облікового запису або новий телефон чи пристрій у Bell, вони можуть звернутися до вашого кредитного бюро, лише якщо ви підписуєте документ або якщо ви стверджуєте в анкеті, це, і лише тоді вони можуть перевірити вашу кредитну історію
-
Зі свого досвіду моду сказати, що кредитний рейтинг в мене нижче середнього, але я без проблем отримав мортедж
-
Ого Я чула, що через низький кредитний рейтинг можуть не дати будинок в купівлю
-
Я таке теж чув... Але по факту от так. Також чув багато відмов в Вінніпезі, чув про вимагання сотен папірців, але мій кейс інакший...