✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Секретные фото твоей бывшей! Нейросеть найдет все скрытые фото. Узнай правду! 👉 @asgergh
-
t.me/CryptoBot?start=CQ4sS39QL4UE
-
Допомога з записом в українське консульство в Канаді, а також інших країнах! Допоможемо отримати новий або продовжити вже існуючий паспорт Чому обирають нас? Швидке оформлення: економимо ваш час і нерви, забезпечуючи оперативний запис. Низька вартість: наші послуги доступні для кожного, адже ми пропонуємо найкращі ціни. Довіртеся професіоналам і забудьте про бюрократію! Для запису пишіть мені у приватні повідомлення 👇 @irina_slotss
-
Жодна установа не може мати доступ до вашого кредитного рейтингу, якщо ви не підписали документ, який підтверджує, що вони можуть перевірити вашу кредитну історію. Коли ви подаєте заявку на відкриття облікового запису або новий телефон чи пристрій у Bell, вони можуть звернутися до вашого кредитного бюро, лише якщо ви підписуєте документ або якщо ви стверджуєте в анкеті, це, і лише тоді вони можуть перевірити вашу кредитну історію
-
Зі свого досвіду моду сказати, що кредитний рейтинг в мене нижче середнього, але я без проблем отримав мортедж
-
Ого Я чула, що через низький кредитний рейтинг можуть не дати будинок в купівлю
-
Я таке теж чув... Але по факту от так. Також чув багато відмов в Вінніпезі, чув про вимагання сотен папірців, але мій кейс інакший...
-
Також фін кантори однаково високий інтерест беруть на високий чи низький рейтинг😅 я хотів взяти малий лоан, так фін кантора вирішила мене обрадувати: сказали що для мене найнижча ставка, всього 4% місячних🤣. Я запитав чому виходить 48% річних - так відповідь була феноменальною: ви ж закриваєте лоан до кінця року, а значить стільки відсотків не набіжить🤣
-
Вітаю! Прямо зараз є нова онлайн-вакансія. Зацікавлені? Пишіть мені! Але враховуйте, що вакансія тільки для тих, кому вже виповнилося 18 років. Усе легально, жодних сумнівів.
-
🕵️----ШпионБот----🕵️ • Слив интимных фото! 🤫 • База данных с миллионами фото 🔥 • Найди любую девушку из стран СНГ! 🔞 @fnoqei_spy 🔞
-
🕵️----ШпионБот----🕵️ • Слив интимных фото! 🤫 • База данных с миллионами фото 🔥 • Найди любую девушку из стран СНГ! 🔞 @fnoqei_spy 🔞
-
Хочете працювати з дому та отримувати стабільний дохід? У нас є вакансії для всіх старше 18 років! Приєднуйтесь до нашої команди та поєднуйте з основною роботою.
-
Добрий день, чи хтось найближчим чвсом летить до України?
-
Привіт, нам потрібна 1 людина, гідна зарплата, ми беремо без досвіду, для деталей пишіть приватно