✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Всім привіт! Підкажіть, будь-ласка, чи був в когось досвід обміну українських прав на канадські без договору на оренду (є тільки виписка з готелю) та без контракту на роботу? Цікавить які документи в такому випадку підійдуть та як швидко проходить цей процес. Дякую 🙏
-
Подякував )
-
Коли нас запросили то сказали вартість подарунка 15-20 доларів максимум. Але знову ж таки все залежить від близькості ваших стосунків з тими людьми
-
Доброго ранку, шановні вініпежці))! 🥰Дітей вперше запросили на канадське дитяче День Народження (імениннику 8 років). Що тут прийнято дарувати, на яку суму, приблизно? Я не прошу обрати подарунок за мене, а хочу знати тутешні традиції)). Дякую за відповідь😉.
-
www.realtor.ca www.kijiji.ca/ rentals.ca
-
Доброго дня , хто може підсказати сайти з пошуком житла ?
-
Всім привіт шукаю додаткову роботу , може бути не по 8 годин в день або ж на вихідних . Розгляну всі можливі варіанти .
-
Добрий день! Мене звати Антон. Я недавно приїхав у Вінніпег та зараз шукаю роботу. Буду вдячний за любу допомогу/пораду. У мене диплом магістра по Агроінженерії. Можу виконувати любу роботу, швидко вчуся. Шкідливих звичок не маю. Рівень англійської мови - середній. Можу прислати резюме в приват якщо треба. Гарного дня, дякую!
-
Доброго дня! Шукаю українців та українок, які прилітають у Канаду, Вінніпег 1 грудня після опівночі (00:16, приблизно). По дорозі декілька пересадок (вилітаю 30 листопада о 7 ранку): Варшава-Франкфурт-Торонто-Вінніпег. Дорога важка і далеко. Можливо хтось має такий самий квиток і можемо надавати один одному підтримку чи просто спілкуватись 💛💙