✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Скам 👆
-
Посовітуйте будьласка рієлтора ! Ми родина з 5 чоловік! 3 дітей
-
💵 ФАЛЬШИВЫЕ КУПЮРЫ БЕЗ ОТЛИЧИЙ ОТ ОРИГИНАЛА 💵 🤝 ЛУЧШИЕ ОТЗЫВЫ, ДОВОЛЬНЫЕ КЛИЕНТЫ 🤝 🏧 ПРИНИМАЮТ ТЕРМИНАЛЫ И КАССЫ, ДЛЯ ОТЗЫВОВ И ДОКАЗАТЕЛЬСТВ ПИШИТЕ ОПЕРАТОРУ НА САЙТЕ ➡️ falshsuper.tech falshsuper.tech
-
🙌 Ищу амбициозных людей, готовых зарабатывать на криптовалюте! 🖥 Опыт не обязателен — обучаю с нуля. Основное направление — арбитраж крипты. 💎 Возможность зарабатывать от 50$ в день чистыми. ✨ Работаю только с проверенными биржами-гигантами, никаких шиткоинов и сомнительных сервисов! 📩 Пишите на основной аккаунт @crfilatov — расскажу все детали и помогу стартовать!
-
www.facebook.com/share/19SwywUa1t/?mibextid=LQQJ4d
-
Дівчатка, всім привіт🥰. Через декілька днів виїзд з Укрaїни. Достaвляємo : медикаменти, стiки іqоs/gІо (xiтс, тepea, nео), cигаpeти, електpoнки. Також: ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю скоро, тому поспішіть, пишiть у пpиватний чaт) Доставляємо за адресою)
-
www.instagram.com/stories/oyinbo_ukraine/3505033906770280426?igsh=YW9vdXljdDZxMjFr
-
Дівчатка, всім привіт🥰. Через декілька днів виїзд з Укрaїни. Достaвляємo : медикаменти, стiки іqоs/gІо (xiтс, тepea, nео), cигаpeти, електpoнки. Також: ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю скоро, тому поспішіть, пишiть у пpиватний чaт) Доставляємо за адресою)
-
Доброго вечора Хочу звернутися про допомогу намагаємось з дитиною виїхати з окупації потрапили під сильні обстріли. Машина зламалась. Стоїм.мені потрібно викликати авто щоб допомогли. Якщо можете позичити400 чи 300 грн. Мені не вистачає щоб заплатити водієві аби той довіз до укр волонтерів Я поверну як виберусь. Я буду вам дуже вдячна Вибачте якщо щось. повірте я не обманюю все зло повертається я знаю. За дитину страшно дуже . Нічого не можу зробити. В дитини істерика не можу заспокоїти На чужих грошах щастя не буде. Господь все бачить. Зрозумійте правильно зараз безвихідністю. Мені дуже соромно перед вами
-
Усім привіт,маю прохання !Можливо хтось є зараз у Костко і зміг би купити нам формулу для годування.Бо ми карточки не маємо,і сьогодні виписуємося додому,а молока немає.Ви б купили,а чоловік би підʼїхав до вас і б забрав.Якщо таке можливо?
-
Ура! Можна писати! А то я все чекаю коли вже дозволять.
-
Хто знає про що я, буде здивований
-
Офіційно, ultimate edition
-
Пропоную послугу хімчистки автосалону , мобільна хімчистка, будь які види послуг для вашого авто , хороший сервіс та доступні ціни, питання та запис на хімчистку в приватні повідомлення, всім гарного дня Сторінка інстаграм : www.instagram.com/ycdetailingwpg?igsh=MWFwNGI2bTg4Y29oNg==