✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Всі деталі на сайті immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/apply/eoi/ Для Українців є окремий відбір, але принцип той самий Подробиці в immigration information manitoba4ukraine.ca/
-
без довідки з роботи ви не зможете підтвердити свій робочий стаж, тобто буде 0 років до приїду в канаду. якщо у вас мова на норм рівні і є вища освіта - то це не смертельно буде, все одно можна буде отримати
-
Довідка з роботи це достатньо суттєва кількість балів для PR
-
Просили довідку у роботодавця(працювали через агентство)-вони нам відмовили. Сказали,що не видають.
-
З Польщі вам може лише знадобитися довідка з роботи, якщо ви працювали в Польщі
-
Доброго дня,чи може хтось дати конкретний перелік документів для подачу на PR . Зараз знаходимося у Польщі. Щоб заздалегідь знати,які документи і довідки везти з собою. Будемо дуже вдячні за відповідь
-
З телефону показати
-
І сам лист погодження
-
2 чи 3 дні
-
Довго чекав на лист?
-
Паспорт, хелскард з адресою
-
Привіт прийшов такий лист після подачі на Winpass. Що треба брати з собою?
-
Так тут таких 90%
-
Сьогодні доставило почути як два російськомовні украінські виродки які живуть в готелі біля аеропорту обговорювали ситуацію в Україні. Про деталі промовчу… Вас тут так само не потрібно як і расеян
-
Ні,ніхто нічого не обіцяє,місць взагалі немає..інколи появляються,по одному,по два,як кому повезе..Якщо сім’я з декількох людей,то з цим важко..Ми вже знайшли собі житло.
-
Бувають різні дні, я навіть серед ночі за людьми їхав. Я на всяк випадок дав інфу про телефон, так як пасвжири можуть зателефонувати в готель одразу, а не чекати ранку чи надіятись на когось
-
Коли був волонтером, чекали рейс з Торонто, в 11:40, і вже після нього їхали додому
-
Хоча зараз наче волонтерів є багато і можливо хтось буде в ваш час
-
Можна без волонтерів. Там є телефон стаціонарний і на листку номера готелів. Можна самим позвонити і попросити шатл. Пр їдуть і заберуть😉
-
Підкажіть,будь ласка,до якої години є волонтери в аеропорту? Є білети, але прибуття у 11p.m.
21 Jan 2023, 08:51
2292/24631
about an hour ago