✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Бо ті хто любить рашу, там i сидять і на страшне розпущений захід в житті своєму не поїдуть, ти паче ще й англійську вчити. Наш президент скрізь виступає, щоб з окупованих територій люди наші виїздили або в Україну, або в інші союзні для нас держави, а деякі люди починають гоніння таких. В мене до них питання: А ви на кого працюєте, часом не на кремль? Взяти на олівець і перевірити за можливості, чим людина 8 років займалася, то це, так треба, бо так поналізти можуть і адепти путінські.
-
Якщо вона їде до Канади - ніяк не звільняє її від відповідальності любові до росії. І взагалі ніде не виключено що така мразіна яка різко згадала що вона українка і позиціїнаших бійців здавала і 8 років ждала рузького міра. Я думаю якщо інтернет пошерстити - то там будуть і заклики плана «путін ввєді війска», «8 лЄт дамбілі Бамбас» і «нацисти мальчіка в трусіках распялі» І можливо таких осіб дуже чекають в СБУ, а вони тихенько тікають за кордон (та чогось не до орків) тож я б на місці правоохоронців звертав би на таких осіб увагу і як говориться «ставив на карандаш»
-
Ми взяли готель на декілька днів за свій рахунок..
-
Слухайте не всі хто їде до Канади чи має укр паспорт є українцями насправді. Війну розв'язав путін і росіяни активні учасники. Не змішуйте все в одну кучу та не повторюйте російські наративи.Я б взагалі вас би видалила з цієї групи. Адмін прошу звернути увагу.
-
А може люди вісім років рашці жопу лизали і чекали коли стануть «субьЄктом фЄДЕРАЦІЇ», топили яка галіма Україна, а тут перевзулись і різко стали файними українцями? Гнобити таких «бєженцов с оккупірованой тєріторії» в усіх країнах і містах. Бо саме така мразота яка Рада і своїм і чужим про будь яку країну потім буде розказувати як до них погано ставились будучи самими чмошніками всім не задоволеним
-
З москалями ми не брати. Хороший росіянин = мертвий росіянин. Хочете їм допомогти? Їдьте в кацапстан
-
Ще й і не вакциновані 🙈 або вакциновані супутником💃🏻
-
горло спороти bitch
-
Гайз, прощу хто як може розширите інфу. Я ще буду писати до КУК. До речі її брат служить в рф. twitter.com/crimean_ukraine/status/1579504287356710912?s=46&t=ojm-FJn02B2CNniRD4sv7g
-
Підкажіть, будь ласка,де ви в такому разі шукали житло?
-
Тим хто вже в чаті не треба вводити код
-
Єххх