✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Всім привіт! Шукаю однодумців з медичною освітою медичної сестри(2- 3 роки LPN), медичної сестри бакалавра (4 роки RN) які бажають підтвердити свою освіту, здати екзамен та отримати Канадську ліцензію . Скажу відразу з тої інформації яку я моніторила є декілька варіантів але процес нелегкий і нешвидкий , до того ж часто змінюються вимоги .Тому шукаю хто був би зацікавлений пройти цей шлях для себе щоб об'єднати зусилля і обмінятись інформацією , а також для спільної підготовки до екзамену. Зацікавлених запрошую до обговорення )
-
1. Одна компанія шукає людину на позицію administrative assistant тільки з досвідом роботи в цій сфері (більше 1 року) та рівнем англійської вище середньої. 2. Потрібна людина на позицію фронт деск в boarding facility для інуїтів. Переважно шукається на нічну зміну, можливі зміни в графіку( але не ранкові) Писати в ПП дякую:)
-
Послуги “Чоловік на годину” у Вінніпезі! 🔧🛠️ Вам потрібна допомога по дому? Я пропоную якісні та оперативні послуги: ✅ Збірка меблів – швидко та надійно зберу ваш гарнітур, шафу чи комод. ✅ Косметичний ремонт – підфарбую стіни, усуну дрібні дефекти та оновлю вигляд приміщення. ✅ Монтаж карнизів, полиць, телевізорів – усе буде міцно і рівно! ✅ Дрібний сантехнічний та електромонтажний ремонт – заміна змішувачів, розеток, вимикачів. Працюю якісно та в обумовлені терміни. 📍 Вінніпег 📞 204-588-2013 Звертайтесь – буду радий допомогти!
-
Місце де я працюю шукає жінку (вік від 24) front desk на нічну зміну (з 22:30-7:00). Район Legislature building Це місце, де проживають інуїти, поки ходять на appointments до лікарень. Тільки з фізичними проблемами тут живуть Резюме будь ласка відправляйте мені в Особисті Дякую