✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
www.facebook.com/share/15ASw7G1Tx/?mibextid=wwXIfr
-
Запрошуємо на унікальний показ українського фільму за участі режисерки у Вінніпезі! Intercepted (укр.: Мирні люди) — потужна стрічка, що отримала визнання у світі, виходить на великий екран у Канаді! 📍 Спеціальний показ за участі режисерки Оксани Карпович відбудеться у Вінніпезі 11 лютого о 19:00 у кінотеатрі Cineplex Odeon McGillivray. Квитки — на сайті кінотеатру, фільм демонструється з англійськими субтитрами — запрошуйте англомовних друзів. 🏆 Фільм вперше представлено на Берлінале та відібрано для показу на понад 80 міжнародних фестивалях, де Intercepted здобув низку престижних нагород. Перехоплені дзвінки російських солдатів розкривають жорстоку реальність війни. У поєднанні зі сценами українського опору ці записи показують шлях від пропагандистських ілюзій до розчарування, мародерства та воєнних злочинів, оголюючи дегуманізуючу природу російської агресії. 🎟️ Заплануйте перегляд і поділіться новиною з іншими.
-
docs.google.com/forms/d/1pbAgjHf0ydjYqRdb_nOwBNsS4rpvdB7dVuYVLJFtjsc/edit 🔼Вітаю, я навчаюся в Києво-Могилянській академії на магістерській програмі «Управління освітою» і реалізовую масштабний проєкт серед українців, які знаходяться за кордоном, це частина моєї дипломної. «Чи потрібна онлайн школа вихідного дня, де буде суто україномовний компонент?» ✨Тому пишу саме сюди з проханням пройти пройти опитування: «Про подолання освітніх втрат», прошу батьків пройти опитування :) Гугл- форма на кілька хвилин. Дякую за увагу!
-
docs.google.com/forms/d/1pbAgjHf0ydjYqRdb_nOwBNsS4rpvdB7dVuYVLJFtjsc/edit 🔼Вітаю, я навчаюся в Києво-Могилянській академії на магістерській програмі «Управління освітою» і реалізовую масштабний проєкт серед українців, які знаходяться за кордоном, це частина моєї дипломної. «Чи потрібна онлайн школа вихідного дня, де буде суто україномовний компонент?» ✨Тому пишу саме сюди з проханням пройти пройти опитування: «Про подолання освітніх втрат», прошу батьків пройти опитування :) Гугл- форма на кілька хвилин. Дякую за увагу!