✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Так, ви як раз підпадаєте під цю программу, АЛЕ зара ті хто не пройшов по swm вирішили подаватися під гуманітарну і тепер черги складаюсь до 2-3 років на розгляд
-
Здрастуйте, у мене таке питання: Ми молода сім'я з двома дітьми з України приїхали до Канади у 2022 році та були обставини, що довелося терміново їхати до України у 2023 році. Зараз моя дружина вагітна 3 дитиною та я захочу щоб ми повернулися до Канади та щоб дитина там народилася та ми залишилися там жити. Хотів би дізнатися інформацію, як там із пологами, лікарями, платно це чи ні? Як швидко роблять документи дитині? Чи є виплата при народженні дитині якщо батьки не резиденти, а тільки мають WP? Спасибі хтось відпишеться, якщо володіє інформацією
-
Пологи тут безкоштовні, тут ви приїжджаєте вам видадуть хелсі карту, чи вона у вас вже є якщо ви були у Манітобі. Потім два роки дружина отримує безкоштовні вітаміни. Виплата дитячих починається з 18 го місяця перебування в Канаді. Сертифікат про народження вам дають заповнювати у пологовому
-
Здається великий бейсмент 2 кімнати кухня туалет душова. 3 хвилини пішки школа .зупинка автобусна неподалік.гараж.задній двір дуже спокійний район. Old Kildonan 124 Mallard Way.