✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Всім привіт, я працюю в салоні краси і ми шукаємо estheticians для нашого спа. Мають вміти робити манікюр, педикюр, бажано чистку обличчя, масажі, воскове видалення волосся. Це Jerry’s Hair Salon and Day Spa. Знаходимось в Грант парк молі, спокійний безпечний район. За будь-якими запитаннями пишіть мені або одразу скидайте своє резюме на імейл нашого салону (не впевнена, що в правилах цього чату залишати контакти, тож робочий імейл є в гуглі). Дякую!
-
Я все життя у Флориду їздив, а воно тут ...
-
Треба запрошення провести вікєенд в Маямі для мене звучить трошкі інакше...
-
Ось так виглядає адаптер для отримання 220, імовірно в деяких квартирах є такі розетки, але точно у всіх будинках є
-
Якщо зовсім хочеться поговорити вечором, то 220+220 це 440 але всі зі школи знають, що є зсув між фазами, то діюча напишу в європейській мережі не 440 а 380...
-
В мене були сумніви, як будуть працювати автомати захисту без нейтральні лінії, тут трохи проблема, дистанційний не буде працювати, Arc і витік на землю будуть працювати як потрібно
-
Так, я з цього починав, лендлорд не дозволить гратися
-
Тут є інша небезпечна історія... Можна випадково увімкнути в лінію 240 прилад на 120
-
Якщо комусь терміново треба на годину включити якійсь улюблений прилад, то можна вимкнути духовку, і включити прилад... На постійний, треба викликати електрика, і тягнути лінію