✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Доброго дня. Шукаємо людину для зняття відео верифікації для бізнес Google профілю на локації у Winnipeg. Вимоги: 1. Intermediate English at least 2. Розбираєтесь з технікою, можете швидко зорієнтуватися, куди увійти, що натиснути . 3. Гарна камера (iPhone 10 at least please). Умови: 1. Ознайомитись з інструкцією. 2. Зняти пробне відео за інструкцією та відповісти на кілька питань для розуміння, що Ви знаєте, що потрібно робити. 3. Прибути на локацію (наш офіс ). 4. Провести відео верифікацію (до 15 хвилин). 5. Бути на зв'язку з менеджером. Оплата - 70 CAD by E-transfer. Пишіть в особисті будь ласка.
-
Запланований рейс на завтра Укpaїни) Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо, філери, ботокс, косметику та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в особисті, привезу що потрібно)☺️ Також Ozempic, Mounjaro, та подібне) Також роблю процедури)
-
БАЖАЮ ЗДОРОВ'Я У КОГО Є МОЖЛИВІСТЬ ДОПОМОГТИ? Потрібно Поповнити мобільний телефон, я служу 95 бригада ЗСУ ЯК ЗАВГОДНО МОЖУ ДОВЕСТИ що це правда Можемо по відео поговорити якщо не вірите і покажу себе в формі і де я БУДЬ ЛАСКА НАПИШІТЬ МЕНІ В ОСОБИСТі ПОВІДОМЛЕННЯ! 🇺🇦🇺🇦🇺🇦