✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Зрозуміла, дякую)
-
Так
-
Тобто прийдеться просто здавати з 0?
-
Не понімяють на full
-
Вітаю, планую переїзд у Вінніпег після Нового Року Дуже імпонує ваша потужна українська спільнота🫶🏻 Маю питання щодо прав Здаю зараз в Україні на права, оскільки у Канаді краще з машиною, ніж без) І взагалі, навіть якщо прийдеться перездавати у Канаді то краще вже мати якусь «корочку» Питання в чому, права в Україні зараз дають тимчасові на 2 роки, а тільки потім постійні Які у мене можливості у Канаді з цими тимчасовими правами? Вони взагалі рахуються?
-
О, ось так все зрозуміло, дякую :3
-
З попереднього досвіду інших країн, ці довідки мають певний термін, (3 місяці) після якого вони не є дійсними. На скільки я знаю, довідки про відсутність судимостей наші консульства по світу НЕ ВИДАЮТЬ. Можуть підтвердити чинність, так. Але всеодно треба робити запит онлайн, друкувати, перекладати, як я вам і писав. Але це не точно))
-
Ммм, зрозуміленько
-
Зі слів по інших чатах.
-
Я вважаю, що коли буде час подавати щось, брати довідки і т.д. вам точно скажуть що вам потрібно, і що підходить або ні.
-
Справку про несудимість. Ви десь її вже подавали особисто у такому вигляді як пишете вище? Чи це просто Ваші гіпотези?
-
Куди подавали, що прийняли?))
-
Ви особисто так подавали і у Вас прийняли?
-
Перечитайте ще раз моє повідомлення.
-
Та відповіли Вам, що не всюди підходить ота електронна
-
@Just_ERISS
-
Уточнила питання*
-
Дівчина каже що вона візьме таку справку і вона буде діяти якщо вона не виїзжає з Канади. Моє питання: чи дійсно це так і ще, у Канаді паперову можна отримати у посольстві нашому чи треба за нею їхати в Україну?
-
Нє, ви нас обох не зрозуміли
-
Ви намагаєтесь всіх заплутати?))
21 Jan 2023, 08:51
2476/24716
15 minutes ago