✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Ви намагаєтесь всіх заплутати?))
-
А нащо мені польське? У Канаді немає українського посольства?
-
У Польському посольстві в Канаді наврядчи.
-
Ну сенс її отримувати тільки після прокидання країни перебування, з якої вам потрібна ця довідка. Ви дізнавались, вона теж має "термін придатності"?
-
Ви про відсутність судимості?
-
О, от я про це. А паперову можна брати у посольстві якщо що?
-
Наприклад, я більше пів року проживаю в Польщі і мені потрібна така довідка. Вона буде діяти, якщо я виїду в Канаду та не буду виїжджати. Така довідка буває паперова та електронна. Електронна не завжди підходить.
-
Навіщо вона зараз питання залишилось відкрите. Якщо буде потрібна- робите запит, отримуєте онлайн, друкуєте, перекладаєте, завіряєте по місцю. Може хтось виправить мене.
-
Запит можна зробити онлайн
-
От тому і запитую
-
Наприклад, мій внутрішній паспорт вже не є дійсним і відновити його можна тількі в Україні, мені це посольство України у Грузії сказало і не змогло вклеїти фотку мені на 25 років :(
-
Я теж довго думала які саме довідки брати, багато хто писав і для водіння брати, і з роботи брати, і про судимість брати і це все перекладати, потім передумала, почитала, що вони всі до одного місця, не варто витрачати час та гроші. Єдине не важко взяти самій довідку про відсутність судимості, на цьому крапка.
-
Я намагаюсь зрозуміти, чи треба мені буде повертатися в Україну і як її отримати якщо я херсонка
-
Вона діє тільки певний період часу, навіщо вам вона зараз?
-
Які саме довідки?
-
От я і хочу довідку про відсутність судимостей, але ж вище сказали що електрона не катить
-
Тобто? Вас щось цікавить або я щось не так запитала?
-
Начебто можно. Я спробувала отримати витяг про відсутність судимостей онлайн. Зайняло 5 хвилин, але якщо у вас є електронний підпис або додаток Дія
-
Наприклад?
-
А чи можна ті довідки у нашому посольстві отримати?
21 Jan 2023, 08:51
2495/24747
about an hour ago