✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Привіт 🙇🏻, ласкаво просимо в 🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦! Веди себе чемно, і не користуйся російською, вона заборонена!
-
Привіт Ahmad, ласкаво просимо в 🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦! Веди себе чемно, і не користуйся російською, вона заборонена!
-
Привіт Misha, ласкаво просимо в 🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦! Веди себе чемно, і не користуйся російською, вона заборонена!
-
Привіт Екатерина, ласкаво просимо в 🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦! Веди себе чемно, і не користуйся російською, вона заборонена!
-
Привіт Володя | Фотограф 📷, ласкаво просимо в 🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦! Веди себе чемно, і не користуйся російською, вона заборонена!
-
Привіт С, ласкаво просимо в 🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦! Веди себе чемно, і не користуйся російською, вона заборонена!
-
Привіт Алексей, ласкаво просимо в 🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦! Веди себе чемно, і не користуйся російською, вона заборонена!
-
Привіт Алиса, ласкаво просимо в 🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦! Веди себе чемно, і не користуйся російською, вона заборонена!
-
Привіт С, ласкаво просимо в 🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦! Веди себе чемно, і не користуйся російською, вона заборонена!
-
Закажи в Uber eats
-
Привіт Kateryna, ласкаво просимо в 🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦! Веди себе чемно, і не користуйся російською, вона заборонена!
-
Привіт Оксана, ласкаво просимо в 🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦! Веди себе чемно, і не користуйся російською, вона заборонена!
-
Привіт Максим, ласкаво просимо в 🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦! Веди себе чемно, і не користуйся російською, вона заборонена!
-
Доброго вечора Мені до сліз соромно що звернулась про допомогу до группи але на жаль зовсім безвихідне становище Я лежу в лікарні з двома дітьми старший син в хірургічному відділенні а я з молодшим в педіатрії Дуже потрібні лікі Я розумію зараз дуже багато шахраїв але я зможу довести що саме в нас насправді безвихідне становище і немає до звернутися нажаль дуже потрібно 2 катетера, антибіотик Сорцеф,та Пульмікорт в інголятор Нажаль зовсім все закінчилось навіть туалетний папір пробачте будь ласка до сліз соромно Я обов'язково зможу повернути в п'ятницю до четвертої години дня Або може хтось зможе позичити 766 гривень 50 копійок на ліки пробачте будь ласка На колінах молюся усім сердцем що хтось зможе допомогти
21 Jan 2023, 08:51
24969/24998
about 4 hours ago