✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Люди, скажіть, що ви робите у Вінніпезі на вихідних чи у вільний час? Чим тут можна зайнятись? Окрім як сходити кудись в кафе.
-
Але як це стосується 844 учасників чату? Всім іншим треба навчатися...
-
Супер! Вітаю!
-
Я, доречі, також здав на ліцензію пілота, навіть ютубі не дивився! Просто в мене було міжнародна ліцензія, але то дрібниці
-
Права мав іншої європейської країни.
-
Тоді тут 90% здали з першого разу і ютубі не дивились
-
А чому не обміняв без іспиту?
-
Варто сказати, що він має великий досвід у водінні і права не за сало отримав)) ( в Україні)
-
Ні. Три вечори подивився відео в Ютубі і все.
-
Не навчався на курсах?
-
Реально здати водіння також. Мій чоловік здав з першого разу.)
-
Зараз це вже не впливає на ціну страховки😉
-
Обговорювали вже, так колись було, але не зараз
-
Як і зрозумів - підтверджений стаж дасть менші страхові внески 🤷♂️
-
Ну і що вони дадуть в Канаді?)
-
Тю. Так чого тоді в деяких джерелах є інформація про те що краще по максимуму зібрати докази стажу з України? Договори зі страховими, листи підтвердження з тих самих Укр страхових? 🤦♂️
-
Не рахується і не підтверджується укр. стаж
-
Ладно. Зробимо по іншому і дієвому шляху. Будемо вирішувати проблеми по мірі їх надходжень. Все одно на вряд чи будемо з Манітоби переїзжати. Залишилось ще доїхати Дякую за участь 🤗🙏
-
Просто для приклада - до війни ми більше збирались або в Ізраїль де свої приколи, або в Польщу переїзжати по «корінню» І в Польщі по моїй інформації можна було зробити цікаву фішку щоб зекономити на страховці. Можна було придбати авто зі свіжою страховкою яка перейде на нового власника і друга страховка вже буде дешевша
-
Я так зрозумів що пофіг,може якщо до року лише стаж буде більше, але то не точно)
21 Jan 2023, 08:51
2530/24783
about 2 hours ago