✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Як і зрозумів - підтверджений стаж дасть менші страхові внески 🤷♂️
-
Ну і що вони дадуть в Канаді?)
-
Тю. Так чого тоді в деяких джерелах є інформація про те що краще по максимуму зібрати докази стажу з України? Договори зі страховими, листи підтвердження з тих самих Укр страхових? 🤦♂️
-
Не рахується і не підтверджується укр. стаж
-
Ладно. Зробимо по іншому і дієвому шляху. Будемо вирішувати проблеми по мірі їх надходжень. Все одно на вряд чи будемо з Манітоби переїзжати. Залишилось ще доїхати Дякую за участь 🤗🙏
-
Просто для приклада - до війни ми більше збирались або в Ізраїль де свої приколи, або в Польщу переїзжати по «корінню» І в Польщі по моїй інформації можна було зробити цікаву фішку щоб зекономити на страховці. Можна було придбати авто зі свіжою страховкою яка перейде на нового власника і друга страховка вже буде дешевша
-
Я так зрозумів що пофіг,може якщо до року лише стаж буде більше, але то не точно)
-
Понизити категорію можуть якщо більше ніж 16 балів на рік
-
Так я ж саме про це і питаю. Про страхові платежі
-
Якщо 5F то це максимально можлива категорія
-
Хм. Просто інформація в кашу перетворюється поступово в мене. Тобто на стаж пофіг при страховці?
-
Так досвід на посвідчення не впливає, лише на страхові платежі
-
Щодо стажу не скажу але страховка шо з укр правами шо з манітобськими все одно 109 баксів
-
Питання не в заміні, а в урахуванні стажу. Припустимо я в Вінні зможу підтвердити хай 10 років стажу, можливо за рахунок цього страховка буде меншою. І через рік переїду в провінцію Х, чи зможу я там підтвердити вже 11 років? Чи тільки 1 рік? Ну і чи вплинуть ті мої попередні 10 років на першу страховку в Вінні. Ось я до чого
-
І це спрощує суттєво подальшу роботу з банком доречі
-
В іншій провінції просто міняєте манітобські на інші без зайвих питань
-
Це займе 5 хвилин часу, після отримання ворк перміту йдете червоним коридором - ніхто гроши не рахував, написав офіцеру скільки $ та скільки €, та й йдете на вихід
-
Та от мені таке і стало цікаво. Бо зарікатися від чогось тупо, особливо коли їдеш в абсолютно нове середовище. Але це чисто мої заморочки. Можливо після великого і шумного Києва мені щось піде не так і душа захоче знову не тишу, а шум і ритм
-
Не знаю ще такого досвіду серед знайомих немає
-
А може ви знаєте відповідь і на таке питання: Українські права ж забирають коли дають Канадські в Манітобі, а якщо я переїду в іншу провінцію - як мені підтверджувати тоді стаж щоб страхову меншу платити? Від чого тоді стаж вождіння і них рахуватись буде?
21 Jan 2023, 08:51
2543/24798
5 minutes ago