✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
На особливо великих сумах потрібна довідка з банку або інші письмові підтвердження, Також Канада дозволяє P2P платежі з крипти на карту без обмежень
-
Після 10к долл на родину можуть попросити пояснення походження
-
Можливо обміняти, але бажано задекларувати готівку на кордоні при прибутті
-
Львів - це окреме місто, де греко-католики роздають. Той же Карітас, про який писала. Але Львів сильно відрізняється від інших міст України. Планую працювати з корінними у Вінні, тому мій пост не дискримінаційний.
-
А ще є інші організації типу "оселя"
-
У Львові роздають при греко-католицьких церквах
-
і де допомогу роздають при церквах? в Україні є Карітас - це греко-католики. інші організації сильно ними не займаються. у нас за це відповідльна держава.
-
Я не киянка. Я ж написала відповідь на ваш коментар. Ви написали що ніде в Києві такого не бачили. Я в Київ часто приїздила по роботі, залізницею. І на вокзалі постійно багато бомжів. І в переходах багато бомжів. Ось що я написала
-
я працювала у соціальних службах довгий час, тому знаю тему не з позиції білого пальта. такого, як у Вінні, у відкритому виді немає в Києві. у нас це приховано. не розумію, про що дискусія. ви Киянка?
-
В українських містах інші місця локацій даної соціальної групи. Переважно різну допомогу роздають при церквах тому вони розсіюються по всьому місту. Але ви написали, що ніде такого не бачили в Києві. Я бачила, їх там дофіга. Просто коли ти живеш вдома, перестаєш їх помічати. Приїхавши в іншу країну ми усі пішли в центр)) а тут інакше.
-
Київський формат все ж інший. У Вінні вони не на вокзалі, а на Хрещатику, якщо вже порівнюєте міста. Я не проти безхатченків - бідність пахне однаково скрізь. Просто у нас по-іншому. Але в центрі жити у Вінні точно не буду, хоча квартири там дешевше набагато.
-
Навіть на вокзалі? Скільки раз була в Києві там постійно повно бомжів. Особливо в підземних переходах.