✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
А я розумію ваше запитання, що ви просто хотіли отримати поради інших, їхній досвід і поспілкуватись :) Цілком нормальні хвилювання . Я особисто нічого не скажу, але знаю акаунти українців, які живуть з дітьми і розказують про їхнє сімейне життя в Канаді. Якщо цікаво-можу скинути в приватні ☺️ Раптом знайдете щось цікаве і корисне для себе
-
Треба ще розраховувати, що школа з 8:35 до 15:00, а до роботи ще треба доїхати і ввечері до школи, скільки залишиться часу на роботу, з 10:00 до 14:00, це чотири години а день. Фудбанку тут є, але я бачила що видають на місяць на родини з 4 чоловік, реально це їжі на 3 дні. Речі і посуд буває у центрі допомоги, але сезонні речі швидко розбирають, посуд тарілки та чашки є, але таке як кастрюлі, чайник, праска далеко не завжди є, в центрі ми малому іграшки взяли і одяг для дому, для старших 10-12 років майже нічого не знаходили. Тому майже все треба, хоч бу, але купити і перевезти. Я бачила, дві дівчини тут з України, в них на двох троє дітей, але з ними була приймаюча сім'я. У двох їм буде не так важко і у вихідні по черзі можно працювати і приймаюча сім'я допоможе з переїздом і пошуком квартири.
-
Я впевнений, тут немає жодної людини яку б виїжджала з двома дітьми 6 і 8 років під час війни з України до міста Вініпег восени 😂 В кожного свій досвід, вам дать пораду, обставини зміняться, і ви будете звинувачувати того, хто дав пораду або поділився досвідом
-
Жіночко, все завісить тільки від вас, чи справитеся чи ні в Канаді, скрізь важко самій з дітьми в любій країні, ніхто вам тут поради не дасть, самі розумієте як вам там буде.
-
Звісно не, зараз "тепличні" умови, в мене було дуже жорстко
-
Колосальна в одній дитині? Чи тоді не було жодної підтримки ніякіх готелів, грошової допомоги? Так згоден зараз набагато простіше
-
З колишньою так, вдвох, без нікого, і ні до кого
-
Я не показник, я ще до війни вивіз свого сина в Німеччину... В нікуди... Без програмами, без підтримки від держави
-
І не маючи жодної надії на допомогу. І був дуже приємно здивований тут