✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Не в одній дитині, а в тому, що вас було двоє дорослих. Але доказувати вам я , бачу, марно. Краще припинити. Буду чекати реальних порад від людей, які були в такій самій ситуації і змогли наладнати все.
-
Звісно не, зараз "тепличні" умови, в мене було дуже жорстко
-
Колосальна в одній дитині? Чи тоді не було жодної підтримки ніякіх готелів, грошової допомоги? Так згоден зараз набагато простіше
-
А, тоді вибачте, я вас не точно зрозуміла, згодна з вами
-
@GrybAS А ви так категорично відповідаєте, хоча самі в такій ситуації не були.
-
Малося на увазі що не має житла в Україні, не має роботи і Канада це спасіння
-
З приводу одноразової підтримки, вже я маю сумнів, що вона буде
-
Нарешті я добилась від вас відповіді. У вас ключове слово ВДВОХ! Одного сина. А я САМА з двома дітьми. Різниця колосальна. Тому й питаю поради.
-
З колишньою так, вдвох, без нікого, і ні до кого
-
А програма і підтримка одноразова, далі виживати треба самому, ніхто не буде бавити моїх дітей. І я це реально розумію.
-
Один чи з дружиною?
-
Я не показник, я ще до війни вивіз свого сина в Німеччину... В нікуди... Без програмами, без підтримки від держави
-
@GrybAS Я більше питала про сім'ю. Ви везли ОДИН з собою двох дітей? Думаю, легко говорити, коли вже це пройдено. А про допомогу в Канаді я не сумніваюсь, бо ця програма - це вже велика допомога.
-
Я думаю волна повернення як раз ще попереду, особливо хто з Європи, але ми не про це, краще б дати дійсно адекватну пораду жінці
-
І не маючи жодної надії на допомогу. І був дуже приємно здивований тут
-
@GrybAS Особисто ви як імігрували? Самі чи везли за собою в невідомість сім'ю, не маючи нічого і нікого?
-
Частина повернеться, бо коли є сумніви всі повертаються, а інші може і не жили на вулиці, алє усвідомлюють плану відсутність перспективи життя в Україні
-
Не знаю чи ви правильно зрозуміли. Немає сумнівів щодо міграції. Якби я була сама по собі, то вже давно була б там. Але в мене 2 дітей і везти їх в чужу країну, де немає нічого свого і нікого знайомого трохи страшно, я ж несу за них відповідальність.
-
Виїхало 92тис.українців,що немає житла це смішно, жодний не написав що ночує на вулиці
-
Якщо є сумніви що до міграції, 100% не треба нікуди їхати. Це порада написана кровю
21 Jan 2023, 08:51
2638/24463
about an hour ago