✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Я думаю волна повернення як раз ще попереду, особливо хто з Європи, але ми не про це, краще б дати дійсно адекватну пораду жінці
-
І не маючи жодної надії на допомогу. І був дуже приємно здивований тут
-
@GrybAS Особисто ви як імігрували? Самі чи везли за собою в невідомість сім'ю, не маючи нічого і нікого?
-
Частина повернеться, бо коли є сумніви всі повертаються, а інші може і не жили на вулиці, алє усвідомлюють плану відсутність перспективи життя в Україні
-
Не знаю чи ви правильно зрозуміли. Немає сумнівів щодо міграції. Якби я була сама по собі, то вже давно була б там. Але в мене 2 дітей і везти їх в чужу країну, де немає нічого свого і нікого знайомого трохи страшно, я ж несу за них відповідальність.
-
Виїхало 92тис.українців,що немає житла це смішно, жодний не написав що ночує на вулиці
-
Якщо є сумніви що до міграції, 100% не треба нікуди їхати. Це порада написана кровю
-
Вам не варто їхати в Канаду
-
А те , що в багатьох нема житла, то я в курсі. Тоді і сумнівів не виникає.
-
Я , особисто, про себе писала і про свої сумніви.
-
А ви не подумали, що вже в багатьох не має житла та мінімалки хватить на туалетний папір? То вже й не така й страшна Канада виходить.
-
Тим, що в Україні є своє житло і потрібно заробити тільки на комунальні, їжу і все решта. А в Канаді , як мінімум, половину зарплати треба віддати за квартиру. І чи стане на все решта?
-
А чим Канада відрізняється від будь якої іншої країни? Такі самі люди, такі самі клопоти
-
Крім цього, вчити мову, ходити на курси, і без мови жити на мінімалку, тут проста математика, порахуйте і все стане ясно
-
Як думаєте, чи реально одній жінці з двома дітьми 6 і 8 років дати раду в Канаді? Мова на розмовному рівні. Але хвилююсь чи фізично зможу встигати і працювати, і забирати дітей зі школи.
-
Там тепліше?)
-
Їду в 11 й з Вінні до Вінклеру. Якщо потрібно комусь щось передати - звертайтесь
-
З поляндії нема дешевих квитків. Шукайте з інших країн
-
lots
-
Підкажіть будь ласка🙏Де шукати найдешевші білети з Польщі? Потрібно для сім‘ї з п’яти осіб ..
21 Jan 2023, 08:51
2651/24470
about 2 hours ago