✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Роботи без знання англійської дуже мало...
-
Нема. Українці нічим не відрізняються від інших людей😉
-
Добрий вечір! Підкажіть, для новоприбулих українців є за якоюсь із програм безкоштовне або пільгове надання стоматологічних послуг?
-
Дякую
-
Добрий день! Житла багато, ми передивилися 8 квартир з дітьми. В одному районі все, шукали, бо були прив’язані до школи. Роботи думаю також, ще не шукала, так як я одна з дітьми, спочатку дітей потрібно влаштувати в школу та садок. Але, думаю проблеми не буде знайти роботу, особливо якщо на мінімальну спочатку та фізичну роботу.
-
Мені їх порекомендувала укр родина, яка тут ~5 років живе. Я в цьому місці огляд та чистку зробив нещодавно.
-
Ви вже з ними спілкувалися?
-
Дякую
-
Вони пропонували прийти, та ми вирішили самі до них у школу завітати.
-
northenddentalclinic.com/?gclid=CjwKCAjwvsqZBhAlEiwAqAHElYO9ZAYkO4eVYJpAMJIOwSIllz24SiRxeVgPxLm6x7NIanbkaIRuYhoCkrEQAvD_BwE
-
Добрий день,підкажіть,будь ласка,якусь стоматологічну клініку в Вінніпезі,дякую!
-
7249
-
Всім привіт Хто зараз у Вінніпегу? Можете розказати яка ситуація з роботою та житлом
-
Шановна громадо, вітаю! 📣Допоможіть, будь ласка! Шукаю роботу 📣у клінінговій компанії, закладах харчування (помічник, миття посуду), по догляду за літніми людьми або інші сфери, які з цим пов‘язані. Проживаю у Вінніпезі, відкрита до любих пропозицій щодо роботи. Дякую!
-
Дякую.
-
Так, до нас приходили
-
Давайте рекламу будемо погоджувати з адміністрацією. Дякую!
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, чи до когось в Вінніпезі, приходив додому україномовний соціальний працівник (який працюватиме в школі, для кращої адаптації , українських дітей ) ?
-
Друзі, підкажіть плз, про форму rc66 на дітей. Як заповнювати, куди відправляти форму - онлайн/завезти/ відправити пошту. Як довго розглядають ? Опис роботи цієї історії . Дякую. ( я в Україні а дружина в Канаді сама з 2ма дітьми)
-
Ну тоді пробуйте з адвокатом предявити державі що вони вам не дають обіцяну 3000cad🤣
21 Jan 2023, 08:51
2673/24658
about an hour ago