✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
правильно, щоб отримати PR треба спочатку отримати номінацію. Для цього треба окласифікувати Вашу професію за noc
-
По номінації від провінції
-
Я на свій чемадан вже чекаю 12днів 🙂🙂🙂🙂поки тільки листи на емейл.
-
я перепрошую а як Ви за 3 роки на PR подастесь без noc
-
Manitoba4ukraine.ca Для Українців не треба NOC.... :)
-
Немає. Отак. 2 роки як нема. Або 2 різних MPI в Manitobi В одному є, а в іншому вженема :)
-
Ну як жеж нєма якщо на прошлому тиждні уточнювала цю інфу
-
Але знижу 15% дасть, так що усе ок
-
приблизно я і так знаю (тому і кажу що є декілька варіантів).. хотілося б не приблизно із імміграційним консультантом. Тому і запитую можливо в когось є контакти, хтось цікавився вже
-
Читайте про програми на офіційному сайті і визначитесь приблизно
-
да да я так і мала на увазі що податися треба під час... я просто ще не в Канаді і хочу зекономити час і розуміти на що краще розраховувати бо варіантів декілька
-
Не після , а підчас потрібно , після вже додому потрібно їхати
-
Може хтось вже цікавився імміграційними программами на які будете подаватися після цих 3-х років і шукали імміграційного консультанта? Я маю на увазі Noc. Дякую. Можна у приватні.
-
Імовірно, бо в мене застаріла інформація, але про всяк випадок довідку зробив...
-
Тепер почуйте інше : В Ж Е Н Е М А .
-
чув, що можлива знижка на стразування при наявності довідки про безаварійне водіння
-
Підтвердження стажу не допоможе. Ви все одне отримаєте базовий рейтинг безпеки приїхавши до Манітоби. Хоч 100 років напишіть, це нічого не змінить
-
Це вже 2 роки як не працює. Бо "хитрожопих" було забагато.... А в MPI теж не останні йолопи сидять... То не переймайтеся... Недочого тот папір
-
Тут є прям набір різних страховок, відрізняються ціною, наприклад є пакет якій не дозволяє їздити на роботу на машині
-
Привіт знову) Чи може хтось сказати чи потрібно робити тест на ковід,щоб сісти на рейс (відлітаю з Варшави)
21 Jan 2023, 08:51
2797/24276
4 minutes ago