✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Слава Ісусу Христу планую міграцію у Канаду шукаю спільників маю польське німецьке походження та українське лемківське львів'ян християнин на даний час подав на тимчасовий захист у Іспанія Барселона прибув у Європу місяць. Кому цікаво спілкуватися холостяк 35 років юрист.
-
Спробуйте з початку користуватись пошуком. Якщо ви маєте надію, що за вас тут хтось буде робити вашу роботу-краще не пробувати навіть Канаду. Ніхто за ручку вас водити тут не стане, тож навчайтесь з самого початку все робити сам.
-
Доброго дня,шановні. Наша родина приїжджає наприкінці січня до Вінніпега. Будь ласка, підкажіть: для отримання тимчасового житла в готелі потрібно десь заздалегідь реєструватися або кудись писати-дзвонити і скільки за термінами займає отримання державної одноразової допомоги з моменту прильоту?
-
Перманентний макіяж в січні -50% знижки для перших 5 клієнтів.North Kildonan.послуги і матеріали сертифіковані Канадою
-
Впевнений що тут є люди, що підкажуть точніше, але швидше за все так — без підтвердження освіти екзаменом або перевчанням не обійтися. Хоча є виключення, тут кожна провінція як окрема країна і в кожній своя специфіка, буває що працюють люди одразу в медичній галузі на менш кваліфікованих посадах (одного стоматолога взяли асистентом)
-
Можна в приват, якщо так буде зручно Вам
-
Чи різниться навчання навичкам?
-
Який варіант найбільш оптимальний,на Вашу думку як медика?
-
Дякую Вам дуже)Чи правильно розумію,що навіть працювати ,грубо кажучи, ,санітаркою'' я не зможу?
-
Медики тут потрібні, їх не вистачає оскільки місцеві спеціалісти можуть працювати у США (Британії, Австралії) де часто вищі зарплати. Я стоматолог. Грубо кажучи маю 3 варіанти підтвердження спеціальності: навчання з 0, здача 1 екзамену по загальній медицині і або довчатись ще 2-3 роки, або здача ще двох надважких спеціалізованих екзаменів. Після цього допускають до сертифікації. Думаю для Вас будуть схожі варіанти. З моїх спостережень лікарі імігранти з України тут частіше довчаються або перевчаються
-
Дякую Вам)
-
Там теж типу ін’єкції робити і таке інше
-
Доглядальницею для старших чи людей з особливими потребами можна стати за час до півроку
-
Спеціальність потрібна, але їх цікавлять лише канадські дипломи. Треба заново вчитись і отримувати сертифікацію, звісно що платно
-
Маю диплом м/с ,досвід 18 років,працюю з дітьми,інфекційний стаціонар,от і думаю чи потрібна там така спеціальність.Навичками володію також майже всіма,навіть реанімаційними.Тож цікавлюсь що мене там чекає.Дякую Вам дуже за відповідь
-
Обіцяють наче, шо спростять процес сертифікації іноземних лікарів, але вони років десять обіцяють уже, і для українців тепер теж обіцяють, але поки що реальних кроків до спрощення в жодній провінції нема.
-
Якшо на медсестру і тд - то легше тут закінчити профільні курси, найлегше - доглядальниця за старшими людьми, тощо.
-
Якшо у вас лікарська спеціальність, то щоб підтвердити диплом, треба спочатку здати кваліфікаційні екзамени (~ оплата за самі екзамени трохи більше 5 к доларів), а потім треба знайти місце в лікарні на інтернатуру (residency). По часу десь від років трьох до безкінечності. Мову треба знати дуже добре.
-
Дякую
-
Дуже дякую!
21 Jan 2023, 08:51
307/24909
15 minutes ago