✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Не буває агентів тут, все онлайн дивитеся, потім те що сподобалося, домовляєтеся на перегляд
-
Краще розпічатати
-
а якщо в мене є QR код у Дії? все одно потрібно отримати його в тій програмі?
-
То що машиною 10 хвилин автобусом до години може бути
-
Повільно дуже але зручно
-
Нормально. Мені подобається що у кожної зупинки свій номер. У нас на одній вулиці дві протилежні зупинки мають однакову словесну назву. А тут протилежні зупинки мають різні номери, так що не запутаєтесь в яку сторону їхати. Встановіть програмку Winnipeg Transit і там по зупинках дуже зручно маршрути прокладати. Я вже 4 дні сама з 2 дітьми по місту катаюсь. Головне щоб інтернет був, і павербанк(щоб тел не розрядився)
-
Дякую 🙈
-
Ви маэте встановити програмку ArriveCan. Але активувати її треба за 2 чи за 3 дні до вильоту точно не пам'ятаю... І в ту програмку треба загрузить фото сертифікату. Програмка в кінці авторизації видасть Вам QR код, який у Вас спитаю ь в аеропорту. Краще зробіть скрін щоб в аеропорту не панікувати, згадуючи паролі входу в программу і пошуку в ній QR коду...
-
Народ, як у Вінніпезі публічний транспорт, порівняно наприклад з іншими містами де ви жили?
-
Добрий вечір, є питання, в аеропорту в Канаді потрібен сертифікат про вакцинацію, якщо він в електронному вигляді, таке допускається?
-
ну тут не треба роками жити, я 4 дні поїздила по місту від готелю для новоприбулих(біля аеропорта) на північ міста і все ясно. В районах позначених херстиками брудно на вулицях, багато наркоманів ходить, валяється, спить на дорозі, на лавочках, багато бомжів. Будинки старі, неуходжені і розмальовані графіті...
-
Можете загуглити crime rate і порівняти з іншими районами Це центр міста і багато хто вештається
-
Не ходити вночі і не винаймати житло
-
Підкажіть, будь ласка, які райони у місті найкращі для проживання, в першу чергу щодо безпеки.
-
В Вінніпезі роблять вакцину Johnson & Johnson? Де можна зробити?