✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
На виході з аеропорту буде стійка з соняшниками, там будуть або волонтери, або номер чергового готелю
-
Купить припейд чатер, потім коли буде контракт, просто викиньте її
-
Дякую
-
Привіт пядскажи якшо зможеш: якшо я зарас в аеропорті торонто куплю сім карту вона буде діяти в вінніпезі?
-
Доброго дня ) Хто знає , скільки часу триває заміна Work Permit ? А то неправильно вказали рік народження (А без нього взагалі нічого не можна зробити )
-
Сашка не кажи, а то я вже сказала де купила Поляну квасову, так за два дні розібрали по усім магазам🤣. Мені продавчиня каже, ну ви 1 пак забрали і після цього, на наступний день прийшли і кожен по паку забрав🤣. P.S. Мені наберуть коли поставка приїде, я кину сюди інфу.
-
Дякую
-
Дякую
-
У мене теж була різна транслітерація - по одній букві в прізвищі та імені. Пояснив офіцеру що була раніше інша транслітерація, вона перепитала у начальника і поміняли без проблем.
-
Всім гарного дня !! Підкажіть будь ласка, можливо в Костин була подібна ситуація. Маю українські права, в правах ім’я написано не як в загран паспорті . Помилки ніякої немає, по правилам раніше писали по іншому, зараз пишуть не так. Загран вже по новому, права по старому) Чи буде це проблема при заміні прав?
-
Це також не треба )) але його хоч можна випити
-
Головне не купити місцевий рут бір🤣
-
Хто хоче, той знайде