✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Ну блок, вибачте забув вже ))
-
Ну два блоки, то ви загнули, дозволяють 200 цигарок на лице, тобто 10 пачок, тобто блок
-
Ліки, особливо якщо приймаєте щось на постійній основі. Цигарки 2 блоки на людину, навіть якщо не палите. Купувати щось з одежі спеціально не треба, краще буде купити тут.
-
Якщо ви приймаєте ліки, то візьміть запас на кілька місяців до того як потрапите до сімейного лікаря тут Все інше краще купити тут
-
залежить звідки летіти, якщо з Польщі то летів через Tap Portugal але щоб було недорого, треба бронювати за 2 + тижні до польоту
-
Всім привіт.Підскажіть будь ласка на яких сайтах можна купити дешевші білети на літак.Чула що і можна безкоштовно по цій програмі....Буду вдячна за інформацію.
-
Вітаю, допоможіть порадою: Що точно необхідно придбати в Україні перед поїздкою до Вінніпегу?
-
Дякую)
-
Заходили накурені жінки, поки доходили до свого місця штовхалися, чоловіки кричали на водія матом, щоб той зупинявся В автобусах, які не їдуть в центр такого набагато менше, а то і немає Рада, що ви такого не бачили, в мене на даний час інший досвід
-
Це де так? Я майже 2 місяці ізджу, ніхто ні на кого не кричить в автобусі, люди в робочій одежі їздять і що тут такого.
-
290 colony st, нормальна квартирна і ціна
-
Всім привіт
-
може таке стане в нагоді також
-
www.telus.com/en/deals-and-bundles/smartwear-security-deal?cmp=KNC_sGGL_cpromo_bSHS_adNB&gclid=CjwKCAiA2L-dBhACEiwAu8Q9YIvul4sJ0d6qEJQvL1ke2ndEmiIdmipCz8rMOZol_mNF8I5HNpW_lhoCCh0QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
-
з пнєвматом ви проти 10 хлопців також нічого не зробите( може лише більше розізлити. Зброя то не тільки захист - але й навички і культура поводження. я думаю в разі нападу по можливості телефонувати 911 - або люди викличуть - тут приїзажють дуже швидко
-
і закон про самозахист куди краще, ніж в Україні, але, на мою думку, гірше ніж в США. Але туж ліцензію на зброю отримати навіть легше, ніж в Україні
-
і самозахист можливий - але в розумних межах. Якщо хтось зайде до вас додому з плохими намірами і ви його вбєте - вам нічого не буде. Але стріляти в автобусі вам не дадуть
-
це один з найсуттєвіших вад для мене в порівнняні США та Канади. Зброя та медицина
-
бо я всім на роботі розповів про дзюркаючого хлопця - всі сказали що йому потрібна допомога. Всі друзі з України сказали що треба було йому наваляти. Такі вони різні підходи
-
Фрик
21 Jan 2023, 08:51
354/24911
20 minutes ago