✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
-
якщо критерій один - можливість подачі на ПР, то таку роботу на будівництві знайти легко, офіційність досвіду не важлива.
-
Доброго дня. А підкажіть будьласка, як в Вінні справи з роботою на будівництві, ремонтах? Один друг що свого часу вчився і жив в Канаді настрашив що в Канаді практично не реально влаштуватись нормально на будівництво, що робота не офіційна, як досвід вона не піде, що подаватись на провінційну програму не можна буде з таким «досвідом» і тому подібне. Хтось може прояснити ситуацію?
-
Давайте так! Ви тут нікому не потрібні! Волонтери намагається вам допомогти
-
Доброго вечора. Потрібна допомога. Хто подавався на федеральну допомогу: на дорослого та дитину, напишіть мені є декілька питань.
-
усі 3 основні гравці - rogers, bell-mts, telus покрили Вінніпег 5g , хоча для відео і 4g досить, а цього добра навіть у віртуальних операторів повно
-
Відеозвязок
-
що саме маєте на увазі? під які задачі?
-
Яка саме ? Насправді, з того що дійсно допомагає - це оформлення мед. страхування і податк № в готелі. Готель - він від провінції. Шатл-бас до готелю - надає готель.
-
Теж послухаю
-
Мене цікавить щоб був хооошой інтернет.
-
Підкажіть який мобільний оператор обрати по прильоту, і чи можна його придбати в арепорту Торонто🙂
-
Таке саме у друзів в Словакії😓
-
біо зараховано 10 червня. все ще нічого
-
Добрий день, хто недавно подавав заявку на отримання візи , потрібна консультація з приводу заповнення ?? Дякую
-
Добрий вечір) Здали біометрію з хлопцем 1 червня в Варшаві, я отримала запит на вклейку майже місяць назад, він ше ні, це нормально?